ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Νεκρός βρέθηκε ο γιατρός Α. Μανιάς…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr βρέθηκε νεκρός ο γιατρός (πνευμονολόγος) Αποστόλης Μανιάς που εξαφανίστηκε την 8η Φεβρουαρίου 2021.

Βρέθηκε νεκρός σε ένα σημείο παράλληλο της Ν.Ε.Ο Αθηνών -Κορίνθου, στην Κόρινθο, σήμερα περίπου στις 00:15 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες μας βρέθηκε πυροβολημένος με καραμπίνα στο κεφάλι.

“Ο 61χρονος Αποστόλης Μανιάς, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Γιαννιώτικα Κορίνθου, κοντά στο σπίτι του και συγκεκριμένα σε οικόπεδο, πίσω από την οικία του πεθερού του.

Φεύγοντας από το σπίτι του, στις 8/2/2021, το μεσημέρι, σε κακή κατάσταση, άφησε σημείωμα γράφοντας μεταξύ άλλων, ότι θα συναντήσει τη μητέρα του (η οποία έχει πεθάνει) και ότι επιθυμία του ήταν να ταφεί στo Νησί του…

Η οικογένεια ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου εντοπίστηκε στο χωριό Αλαμάνο Κορινθίας, το βράδυ της 8ης/2/2021 (+,- 25χμλ) και έκτοτε χάθηκε, προφανώς επειδή το κινητό τηλέφωνο έμεινε από μπαταρία.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνούσε τις περιοχές όπου εντοπίστηκε το στίγμα του τηλεφώνου του άτυχου άνδρα αλλά και στον Ισθμό της Κορίνθου. Εψαξαν  σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να πάει.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Φίλοι και συνάδελφοί του, μιλούν για ένα καλό και ευαίσθητο άνθρωπο, ένα λαμπρό επιστήμονα…”, αναφέρθηκε στο loutrakiblog.gr

Από την αστυνομία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια και από ότι φαίνεται πρόκειται για αυτοκτονία

Κ.Ν