ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ντροπή!!! -…Τα άκουσε και πάλι ο Γκιολής! –«Ο αυτοθαυμασμός και το ψέμα συνεχίζονται!”

Σε δελτίο τύπου του περιφερειακού συμβούλου (από την Κορινθία) Γ. Πετρίτση αναφέρεται:

«Ο αυτοθαυμασμός και το ψέμα συνεχίζονται !!!

Η αλήθεια όμως κ. Γκιολή δεν κρύβεται όσο και να το προσπαθείτε με κάθε τρόπο, γιατί το ΔΙΑΥΓΕΙΑ σας απογυμνώνει !!!

ΕΡΓΟ : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΑΤΟ – ΣΟΥΛΙ

– ΚΑΣΤΑΝΙΑ – ΓΚΟΥΡΑ», προϋπολογισμού μελέτης : 2.300.000,00 ευρώ

Όποιος διαβάσει τον ΑΔΑ: 6ΠΑ37Λ1-ΣΦΜ θα καταλάβει !!!

Και αντί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής που ασκεί την διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας τα τελευταία δύο χρόνια να σιωπά (τουλάχιστον) και να απολογείται για την πολύχρονη καθυστέρηση για το συγκεκριμένο έργο, που είχε δημοπρατηθεί εδώ και 28 μήνες ( 14-2-2019) από τους δήθεν «κακούς» της προηγούμενης Περιφερειακής αρχής !!! , πανηγυρίζει και αυτοθαυμάζεται με τα έργα των άλλων των «κακών» !!!

Δεν ορρωδεί πουθενά !!!

Έτσι φαίνεται ότι τον μάθανε οι μέντορες του, στην πολιτική του διαδρομή και έτσι συνεχίζει να πορεύεται!!!

Για τον κ. Γκιολή ισχύει το : Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου , δικά μου !!!

ΝΤΡΟΠΗ !!!»

Ο Γκιολής …που παίρνει θέση στο φακό ακόμα και όταν ψεκάζουν το γραφείο του!

ΣΣ. Ο Τ. Γκιολής γράφει ιστορία την Κορινθία! Για τα μεγάλα έργα στην Κορινθία δεν γίνεται σχεδόν τίποτα αλλά ο ίδιος φροντίζει να κάνει επισκέψεις εδώ και εκεί, βγάζοντας φωτογραφίες και δημοσιεύοντάς τες στο facebook!

Οι Κορίνθιοι όμως δεν θέλουν έναν αντιπεριφερειάρχη …σχεδόν διακοσμητικό! Λύσεις θέλουν στα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν!

Συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε ότι ο Τ. Γκιολής είναι γνωστός και για την σοβαρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για παράνομη συνταγογράφηση, αλλά παρόλα αυτά συμμετείχε στο συνδυασμό του Π. Νίκα!

Ένα θέμα για το οποίο αποφεύγει την απάντηση την στιγμή που τον έχουμε προκαλέσει τόσες φορές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε!

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκιολής έχει ΕΜΜΙΣΘΗ συνεργάτιδά του την ίδια του την αδερφή!!!

…Ποιο είναι το παράδειγμα; Οι πολιτικοί μας να τακτοποιούν συγγενείς τους απολαμβάνοντας υψηλούς μισθούς τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες με γνώσεις και πτυχία και μένουν ΑΝΕΡΓΟΙ; Παράνομο δεν είναι είναι! ΗΘΙΚΟ όμως είναι;

Τα παραπάνω που αφορούν τον Γκιολή, μαζί με τα τα μεγάλα έργα που φαίνεται ότι ΔΕΝ γίνονται στην Κορινθία θα “κουβαλάει” συνεχώς από εδώ και πέρα ο ίδιος! Αν τώρα ο ίδιος αυτοθαυμάζεται για τις επισκέψεις, τις χειραψίες που κάνει με πολίτες και τις φωτογραφίες, …είναι άλλο θέμα! Υπάρχουν και κάποιοι πολίτες (ευτυχώς ελάχιστοι) που πείθονται με τέτοιες ενέργειες των πολιτικών και τους χειροκροτούν! …Τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά!