ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΤΡΟΜΟΣ σήμερα τα ξημερώματα στον Άσσο!!!- Έσπασαν την πόρτα 1ου ορόφου, μπήκαν στο σπίτι, χτύπησαν τον πατέρα και απομόνωσαν τα παιδιά σε δωμάτιο!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 03:00, άγνωστοι δράστες μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στον Άσσο Κορινθίας σπάζοντας την κύρια είσοδο και αφού απομόνωσαν τα τρία παιδιά σε δωμάτιο, τα δύο 17 χρονών και το ένα 18 χρονών, στη συνέχεια χτύπησαν τον 64χρονο πατέρα και του πήραν το κινητό τηλέφωνο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εντοπισμού των δραστών

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (17.5.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, όταν άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ατόμου κι αφού περιόρισαν τα ανήλικα τέκνα του σε δωμάτιο, στη συνέχεια με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν αυτόν και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας».

Κ.Ν