ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ξεκάθαρος ο Σ. Μουρίκης μετά …το άθλιο μήνυμα που εστάλη σε στελέχη της ΝΔ: “Κανένας δεν έχει το δικαίωμα…”

Το θέμα έχει πάρει τεράστια διάσταση μετά την πρωινή ανάρτηση της korinthiannews.gr όπου αναφέραμε: “Σάλος έχει προκληθεί σήμερα στην Κορινθία με ένα μήνυμα που εστάλη …από τη ΝΔ (!!!) σε στελέχη της ότι εκτός από τον Δ. Πτωχό για υποψήφιο περιφερειάρχη στηρίζει και την υποψηφιότητα του Μ. Λέγγα για υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο!!!

διαβάστε το δεύτερο σημερινό μήνυμα

Πρόκειται για ομαδική αποστολή μηνυμάτων (sms) …από τη ΝΔ!

Αυτό είναι εντελώς “κουφό” να εστάλη από τη ΝΔ!!! Μάλλον πρόκειται …για χακάρισμα. Θεωρούμε το συντομότερο δυνατό αυτό θα διευκρινιστεί από τη ΝΔ!

Αν μη τι άλλο μία τέτοια ανακοίνωση θα έπληττε την υποψηφιότητα του Πτωχού! Φυσικά θεωρούμε ότι πλήττει και την υποψηφιότητα του Μ. Λέγγα, ο οποίος πρέπει άμεσα να καταδικάσει αυτή την ενέργεια.

Κάποιοι μάλλον βλέποντας την ανοδική πορεία του Δ. Πτωχού προσπαθούν με αθλιότητες να πλήξουν την υποψηφιότητά του και να δημιουργήσουν αναστάτωση στο συνδυασμό! Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα για το τι κρύβεται πίσω από αυτή την αθλιότητα

Σ. Μουρίκης: “Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αποπροσανατολίζει τον κόσμο”

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σ. Μουρίκης που ως γνωστό είναι πολύ κοντά στον υποψήφιο περιφερειαρχη Δ. Πτωχό αναφέρει:

“Δια στόματος του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη πριν από δύο εβδομάδες Η ΜΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ που δίνει η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είναι σε 13 περιφέρειες και σε τρεις δήμους. Στην περιφέρεα την στήριξη όπως όλοι γνωρίζουν τη στήριξη την πήρε ο Δ. Πτωχός. Το κεφάλαιο αυτό έχει τελειώσει για τη ΝΔ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καπηλεύεται και να αποπροσανατολίζει τον κόσμο με μηνύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτά φυσικά και δεν μπορούν να επηρεάσουν την ανοδική πορεία του Δ. Πτωχού ο οποίος θα είναι και ο μεγάλος νικητής στις εκλογές του Οκτωβρίου…”

Κ.Ν