ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ξυλοδαρμός ΑΝΗΛΙΚΟΥ σε άλλο σχολείο! – Αποφεύγουν την απάντηση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κορινθίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκε σε Λύκειο της Κορίνθου (1ο Λύκειο) ένα σοβαρό επεισόδιο! Δύο ΑΝΗΛΙΚΟΙ είχαν έναν άγριο καυγά με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί! Ακόμα χειρότερα οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για μεταφορά του ανήλικου στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Άλλο δηλαδή ένα σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο της Κορινθίας, μετά από όλα αυτά που έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας σε άλλα σχολεία!

Η korinthiannews.gr σήμερα (Τρίτη) το πρωί και ώρα 11:00 επικοινώνησε με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κορινθίας προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό και να διασταυρώσει αν όντως άλλος ένας ΑΝΗΛΙΚΟΣ μετά από καυγά κατέληξε στο νοσοκομείο!

Πιο συγκεκριμένα τηλεφωνήσαμε στο γραφείο του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το τηλέφωνο το σήκωσε η γραμματέας. Αφού την ενημερώσαμε σχετικά ποιοι είμαστε και της θέσαμε και την πληροφορία  που είχαμε για το παραπάνω περιστατικό, η ίδια μας ανέφερε ότι θα ενημερώσει τον διευθυντή, ο οποίος εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να μιλήσει! Στη συνέχεια η γραμματέας μας είπε ότι θα επικοινωνήσει ο διευθυντής μαζί μας, έχοντας κρατήσει και το τηλέφωνό μας.

Από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης μέχρι και τώρα που βράδιασε και γράφονται αυτές οι γραμμές (20:00) δεν επικοινώνησε κάποιος μαζί μας …για να πει έστω κάτι!

Και πλέον αναρωτιόμαστε:

-Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνεται άμεσα για ότι συμβαίνει στα σχολεία ή περιμένουν από τους δημοσιογράφους να τους ενημερώσουν σχετικά;

-Γνώριζαν αλλά απέφυγαν να απαντήσουν νομίζοντας ότι έτσι θα σταματήσουν ένα θέμα να μην πάρει δημοσιότητα; Αν ναι τους λέμε ότι …τα έκαναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα

-Ανεξάρτητα αν έχει συμβεί ή όχι κάποιο περιστατικό σε ένα σχολείο ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν οφείλει να βγει με την ΠΡΩΤΗ ευκαιρία στο τηλέφωνο και να πει τι συμβαίνει; Εκτός και αν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Κορινθίας από τα πολλά κρούσματα βίας στα σχολεία …δεν ξέρουν πλέον πώς να λειτουργήσουν!

Γιατί θεωρούμε ότι έτσι όπως λειτουργείτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κορινθίας μάλλον κάνετε τα πράγματα χειρότερα! Οι γονείς είναι …στα κάγκελα με όλα αυτά που συμβαίνουν στα σχολεία και είναι φυσικό να θέλουν ενημέρωση για τέτοιου είδους περιστατικά. Αν εσείς στην Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση τα βλέπετε διαφορετικά …είναι δικός σας θέμα!

ΣΣ. Αναρωτιόμαστε πλέον σοβαρά ΠΟΤΕ έχουν σκοπό να απαντήσουν από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το περιστατικό που αναφέρουμε παραπάνω! Το τηλέφωνό μας το έχουν καθώς είναι γνωστό από το (site) και το email της εφημερίδας! Για να δούμε…