ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Οι ανύπαρκτοι πολιτικοί μας “θυμήθηκαν” την γυναίκα με μία ανακοίνωση!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

…Οι ανύπαρκτοι πολιτικοί της Κορινθίας που προκαλούν με την απάθειά τους στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες ενώ παράλληλα απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς, παρόλα αυτά δεν ξεχνούν κάποιες μέρες του χρόνου για να στείλουν κάποιο μήνυμα για να δείξουν τις …κοινωνικές τους ευαισθησίες!

Χθες, Τρίτη, αρκετοί …από τους ανύπαρκτους πολιτικούς μας δεν ξέχασαν να γράψουν δύο λόγια για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας! Για να δείξουν …πόσο σέβονται τη γυναίκα! Την στιγμή που δεν κάνουν κάτι για την γυναίκα, εργαζόμενη, μητέρα, την συνταξιούχο που της πετσόκοψαν τη σύνταξη…κτλ!

Φυσικά δεν μπήκαμε στη διαδικασία να δημοσιεύουμε ούτε ένα τέτοιο δελτίο τύπου! Γιατί θεωρούμε ότι και να τα δημοσιεύσουμε κανένας δεν θα τα λάβει υπόψη του γιατί απλά τέτοιου είδους δελτία τύπου από τους πολιτικούς μας …δεν αγγίζουν κανέναν!

ΣΣ. Αν θέλετε να δείτε τι έγραψε ο καθένας πολιτικός, απλά μπείτε στο προφίλ τους στο facebook! Φυσικά υπάρχουν ανακοινώσεις τους και σε κάποια άλλα ΜΜΕ, που γενικά τα περνάνε όλα αφού θυμίζουν …πίνακα ανακοινώσεων των πολιτικών!