ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οργισμένοι oι γονείς της άτυχης Αλεξάνδρας -Τι αναφέρουν για τον γιατρό… -…Σιγή ιχθύος από την ιδιωτική κλινική!

“Οργισμένοι παρουσιάστηκαν σε δηλώσεις τους στο Mega oι γονείς της 23χρονης Αλεξάνδρας που έχασε τη ζωή της την περασμένη Δευτέρα (1/6) έπειτα από επέμβαση ρουτίνας.

Οι γονείς της 23χρονης ρίχνουν την ευθύνη για την απώλεια της κόρης τους στον γιατρό που της έκανε την επέμβαση ρουτίνας στην Κόρινθο και λίγες ώρες αργότερα έπεσε σε κώμα έχοντας πάθει σηψαιμία για να καταλήξει έπειτα από 23 μέρες από πολυοργανική ανεπάρκεια.

«Το ήξερε πολύ καλά ο γιατρός ότι ήταν επείγον περιστατικό και δεν την έβαλε μέσα. Γιατί την κράτησε στο νοσοκομείο. Θα φωνάξω! Την κράτησε στην κλινική του 7 – 8 ώρες. Γιατί; Καθυστέρησε το παιδί μου και για αυτό δεν πρόλαβε και πέθανε, δεν θα το ξαναδώ, θα το δω μόνο, νεκρό. Δεν θα το ξαναδώ το αγγελούδι μου», δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης.

Η οικογένεια της Αλεξάνδρας έχει «βυθιστεί» στο πένθος και η μητέρα της έχει καταρρεύσει. Όσο οι ώρες περνούν η ιδέα ότι δε θα ξαναδεί το παιδί της είναι αβάσταχτη.

Για “ιατρικό λάθος” έκανε λόγο από την πλευρά της η μητέρα της Αλέξανδρας, η οποία διερωτάται: «Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική; Ήταν ένα φάρμακο, ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί; Ήταν κάτι άλλο; Δεν μπορώ να πω, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα», αναφέρθηκε στο enikos.gr.

ΣΣ. Από την ιδιωτική κλινική στην Κόρινθο ακόμα …σιγή ιχθύος! …Γιατί άραγε;

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ποια ιδιωτική κλινική και ποιος γιατρός; -Το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση…