Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή …τον εκπροσωπεί η αδελφή του! (φωτο)

Διαβάζοντας τα παρακάτω δελτία τύπου των δήμων Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ και των δήμων Βέλου- Βόχας ίσως αναρωτηθεί κανείς αν ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής (με τις σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις) ΔΕΝ επαρκεί για να κάνει συναντήσεις και για το λόγο αυτό πλέον στέλνει την συνεργάτιδά του! Και η συνεργάτιδά του είναι η ίδια του η αδερφή!

Αν θυμόμαστε καλά δεν έχει “τολμήσει” άλλος Κορίνθιος πολιτικός να στείλει να τον εκπροσωπήσει κάπου συγγενικό του πρόσωπο (αδερφή ή γυναίκα του) και στη συνέχεια να στέλνονται και δελτία τύπου με φωτογραφίες!!!

Ακόμα και επι θητείας του πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη δεν θυμόμαστε να τα είδαμε αυτά που είχε ως συνεργάτες του συγγενικά του πρόσωπα!

Κε Νίκα, ως περιφερειάρχης, εσείς μάλλον επικροτείτε αυτά που συμβαίνουν στην Κορινθία! Επικροτείτε και το γεγονός ότι ο Γκιολής έχει έμμισθη συνεργάτιδά του την ίδια του την αδερφή!

…Ποιο είναι το παράδειγμα; Οι πολιτικοί μας να τακτοποιούν συγγενείς τους απολαμβάνοντας υψηλούς μισθούς τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες με γνώσεις και πτυχία και μένουν άνεργοι!

Γενικότερα η ανεργία χτυπάει κόκκινα στην Κορινθία και κάποιοι κοιτάνε πως θα τακτοποιήσουν σε θέσεις τους συγγενείς τους! Παράνομο δεν είναι! ΗΘΙΚΟ όμως είναι;

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 2-29.jpg

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου:

«Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για Θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας κ. Άγγελο Χρονά, την συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Κάτια Γκιολή και τον Διοικητικό Διευθυντή του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας κ. Αναστάσιο Μυρίλλα για την ένταξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Νομού Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, ο  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων διατύπωσε τη βούληση να ενταχθεί στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο, με ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακή μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου, στην ειδική και πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα του Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα δράσης υλοποιείται και στους έξι Δήμους του Νομού Κορινθίας, εξυπηρετώντας ημερησίως 25 με 30 γυναίκες και για διάστημα τουλάχιστον 60 ημερών, σύμφωνα με τις πληθυσμιακές ανάγκες του εκάστοτε Δήμου.

Στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων το πρόγραμμα αναμένεται να υλοποιηθεί τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2021».

Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται:

“Συνάντηση για την ένταξη του Δήμου Βέλου Βόχας στο πρόγραμμα πληθυσμιακού
ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» είχε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος με
τον εντεταλμένο Σύμβουλο για Θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και
Μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας κ. Άγγελο Χρονά , την συνεργάτιδα
του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Κάτια Γκιολή
και την υπεύθυνη
δημοτική σύμβουλο κοινωνικών δομών κ. Μαρία Καλλίρη.

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου πραγματοποιεί το
Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Νομού
Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ήδη ανάλογα προγράμματα έχουν
υλοποιηθεί στους Δήμους Κορινθίων, Ξυλοκάστρου, Ευρωστίνης, και Σικυωνίων.

Ο κ. Παπακυριάκος εξέφρασε την επιθυμία να ενταχθεί στο πρόγραμμα
πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και
του τραχήλου της μήτρας όλος ο γυναικείος πληθυσμός του Δήμου χωρίς κανένα
κοινωνικό κριτήριο, με ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακή μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου,
στην ειδική και πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα του Ιδρύματος.

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα δράσης εξυπηρετεί ημερησίως 25 με 30
γυναίκες και για διάστημα τουλάχιστον 60 ημερών, σύμφωνα με τις πληθυσμιακές
ανάγκες του κάθε Δήμου”.