ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο. Γ. Οικονόμου που τα “βρόντηξε” από τον συνδυασμό του Τατούλη …τώρα κάνει αυτοψίες στα έργα!!!

Ο. Γ. Οικονόμου που τα “βρόντηξε” από τον συνδυασμό του Τατούλη …τώρα κάνει αυτοψίες στα έργα της Κορινθίας!!!

Κάτι τέτοια βλέπουν οι Κορίνθιοι και πιθανόν να αναρωτιούνται …ποιους ψήφισαν!

Η περίπτωση του Γ. Οικονόμου γνωστή! Ότι έκανε με τον τέως δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό έκανε και με τον πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη!

Ο Γ. Οικονόμου, που ήταν υποψήφιος με τον Π. Τατούλη, …αλλά την έκανε και από αυτόν τον συνδυασμό (!!!), αποδέχθηκε πρόσφατα και επίσημα τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου του περιφερειάρχη Π. Νίκα σε εξειδικευμένα θέματα της Π.Ε. Κορινθίας και ανέλαβε τα καθήκοντά του!!!

Και πλέον ο Γ. Οικονόμου κάνει αυτοψία στα έργα που γίνονται στην Κορινθία μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή (γνωστό και για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις)

…Τι άλλο θα δούμε να συμβαίνει στην Κορινθία με περιφερειάρχη τον Π. Νίκα!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων στις 19 Μαίου:

“Αυτοψία στο έργο συντήρησης και βελτίωσης της παλαιάς εθνική οδού Κορίνθου – Αργους, στο τμήμα από τον Σολωμό έως τα Αθίκια, διενήργησε αυτοψία ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου…”

Επίσης σε ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου στις 28 Μαΐου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

“Περιοχές της Κορινθίας στις οποίες υπήρξαν ζημιές στην αγροτική παραγωγή από την κακοκαιρία του περασμένου Απριλίου επισκέφθηκε μαζί με στελέχη της ΔΑΟΚ, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Στην περιοδεία του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ συνοδευόταν από τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Τάσο Γκιολή, Υποδομών Χάρη Βυτινιώτη και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα, καθώς και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου…”