ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Κασσελάκης …άφησε απέξω τον Γ. Ψυχογιό! -…Ωραίο ξεκίνημα!

Ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους τομεάρχες και τους αναπληρωτές τομεάρχες της Κ.Ο. Διαβάζοντας τη λίστα δεν είδαμε πουθενά το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού! …Τον άφησε απέξω ο νέος πρόεδρος! …Ωραίο ξεκίνημα!

“Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε τους τομεάρχες και τους αναπληρωτές τομεάρχες της Κ.Ο.

Νωρίτερα, ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, ενόψει της ανακοίνωσης των τομεαρχών, σε ανάρτησή του, είχε στείλει σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό λέγοντας ότι «όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μετά την εκλογή Κασσελάκη, εγκρίθηκαν με βάση την πρόταση του προέδρου για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Νίκος Παππάς, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός. 

Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας ορίστηκε η Θεοδώρα Τζάκρη, διευθυντής της Κ.Ο. ο Γιώργος Τσίπρας και συντονιστής τομεαρχών ο Παύλος Πολάκης. Πρόεδρος της Κ.Ο. παράμεινε ο Σωκράτης Φάμελλος. Η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη είχε εγκριθεί με 28 ψήφους υπέρ και 16 λευκά”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη kathimerini.gr

Κ.Ν