ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Κ. Κόλλιας …ξεπερνάει τη Σούκουλη! …Προσπαθεί να αναδειχτεί με προτάσεις! -…Με τι ασχολήθηκε τελευταία!

Και όμως! Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Κ. Κόλλιας που κέρδισε την βουλευτική έδρα στην Κορινθία μέσω των δικαστηρίων κοντεύει …να ξεπεράσει την πρώην βουλευτή Μ. Σούκουλη στα περίπου δύο χρόνια της θητείας της!!!

Η Σούκουλη ως βουλευτής …έγραψε ιστορία στην Κορινθία με το “έργο της” που ήταν κυρίως επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες για να ευχαριστήσει το προσωπικό που απλά έκανε τη δουλειά του (!!!), με εκδηλώσεις που αφορούσαν τη γυναίκα…κτλ! Δεν είδαμε όμως να πετυχαίνει κάτι σοβαρό που να απασχολεί τους Κορίνθιους πολίτες!

Και τώρα έχουμε τον Κόλλια που θέλει να αναδειχτεί στην Κορινθία ...κάνοντας προτάσεις και στη συνέχεια βγάζοντας ανακοινώσεις!

…Και τι προτάσεις!

Δείτε την παρακάτω ανάρτησή του:

ΣΣ. …Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Κόλλιας βρήκε θέμα να ασχοληθεί! Και όταν λέμε να ασχοληθεί …μία πρόταση έκανε και ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Συμφωνούμε με την σπουδαιότητα της εορτής …αλλά να την κάνουμε και αργία; Αυτά είναι τα θέματα που σας απασχολούν κε Κόλλια;

Να δούμε πότε θα βγάλετε ανακοίνωση για ΕΝΑ τουλάχιστον ΣΟΒΑΡΟ θέμα που ΠΕΤΥΧΑΤΕ με ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ενέργειες και αφορά τους Κορίνθιους! Παρακολουθούμε στο εξής κάθε ανακοίνωσή σας…

Αυτά που βλέπαμε με τη Σούκουλη δεν μπορούμε να τα βλέπουμε τώρα και με τον Κ. Κόλλια! Αν θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι κάτι κάνουν, να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα της Κορινθίας! Τελεία και παύλα!

Μικρή υπενθύμιση: Ο Κόλλιας ήταν ένας εκ των τριών εν ενεργεία τότε βουλευτών της Κορινθίας που δεν αντέδρασε (…το κατάπιε δηλαδή) όταν επι θητείας της ΝΔ σε ένα βράδυ το ιστορικό στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε κέντρο μεταναστών!!! Και από τότε το κέντρο της Κορίνθου έχει γεμίσει με μετανάστες! Και τώρα ο Κόλλιας …καταθέτει προτάσεις για την εορτή της Περαχώρας! Τα σχόλια δικά σας…

Κ.Ν