ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Νίκας που δηλώνει ικανοποιημένος μήπως …ξέχασε το λογαριασμό για τα σκουπίδια;

…Ωραία ανακοίνωση έβγαλαν από την περιφέρεια Πελοποννήσου παρακάτω, σε ότι αφορά και τα απορρίμματα της Κορινθίας. Διαβάζουμε και για ικανοποίηση του Π. Νίκα!

Ο Νίκας όμως μήπως …ξέχασε το λογαριασμό για τα σκουπίδια;

Πόσο θα κοστίσει η κεντρική διαχείριση; …Μήπως δεν λέτε όλη την αλήθεια Π. Νίκα;

Αυτά για την ώρα και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε σύντομα!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε πρόσφατα:

“Με πολύ καλούς ρυθμούς εξελίσσεται η -στο πλαίσιο της σχετικής ΣΔΙΤ-διαχείριση των απορριμμάτων στην μονάδα της Παλαιόχουνης, στην οποία πλέον μεταφέρονται απορρίμματα από το σύνολο των δήμων της Αργολίδας, όπως και από τους δήμους Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας που υπάγονται στην διαχειριστική ενότητα της εν λόγω μονάδας.

Από την Δευτέρα 14 Μαρτίου, εξ άλλου, θα φθάνουν στην πιο πάνω μονάδα διαχείρισης και απορρίμματα από δήμους της Κορινθίας -περιοχή η οποία επίσης περιλαμβάνεται στην διαχειριστική ενότητα της μονάδας της Παλαιόχουνης.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε ικανοποίηση για την ομαλή πορεία της διαχείρισης, προσθέτοντας ότι με καλούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της μονάδας διαχείρισης στην Καλλιρρόη της Μεσσηνίας -η οποία θα αναλάβει τα απορρίμματα της εν λόγω Π.Ε. καθώς και των υπόλοιπων δήμων της Αρκαδίας…”

Ε.Σ