ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Πιτσάκης …έβγαλε ανακοίνωση! -…Τα απίστευτα που θα ακολουθήσουν στο επιμελητήριο!

Πραγματικά προκαλούνται πολλά ερωτηματικά από την ανακοίνωση του προέδρου (από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη την στιγμή που το επιμελητήριο , επι προεδρίας του …καταρρέει!

Ο Πιτσάκης με τον τρόπο που λειτουργεί κατάφερε να χάσει την πλειοψηφία και να έχουν να γίνουν συνεδριάσεις στο επιμελητήριο από τον περασμένο Απρίλιο!!!

Έφτασαν τα μέλη του επιμελητηρίου, που κάποιοι μάλιστα τον ΣΤΗΡΙΖΑΝ, να ζητούν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του! Ο ίδιος ο Πιτσάκης όμως σε νέα ανακοίνωσή του όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά δηλώνει ότι θα προχωρήσει με αυτούς …που αγαπούν το επιμελητήριο!!! …Πως θα γίνει άραγε αυτό Π.Πιτσάκη;

Και μέχρι τότε τι θα γίνει στο επιμελητήριο Κορινθίας; Θα υπάρχει πρόεδρος και δεν θα γίνονται συνεδριάσεις;

Και αν πάλι γίνονται συνεδριάσεις αφού δεν θα έχει την πλειοψηφία ο Πιτσάκης θα περνάνε οι θέσεις της αντιπολίτευσης!!! Αλλά ο Πιτσάκης θα έχει την ιδιότητα του προέδρου!!! Ίσως αυτό να αρκεί στον Π. Πιτσάκη που από ότι τουλάχιστον φαίνεται σε λίγο θα καλείται να …ψηφίζει θέματα της αντιπολίτευσης!!! …Αλλά θα τον λένε ΠΡΟΕΔΡΟ!

Περισσότερα σχετικά με την ανακοίνωση του Πιτσάκη σε αυριανή ανάρτηση…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την σημερινή μας ανάρτηση με τίτλο: “Το επιμελητήριο Κορινθίας «καταρρέει»- Ζήτησαν την παραίτηση του Πιτσάκη -Έχασε την πλειοψηφία”

Κ.Ν