ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ …την λέει στον Γ. Φερετζάνη! -…Έτσι προσπαθεί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ να κερδίσει τις εντυπώσεις;

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Όχι άλλα «κατόπιν ενεργειών μου»

Ενημερωθήκαμε, αναρμοδίως, από τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Γ. Φερετζάνη, ότι οι μηλοπαραγωγοί θα ενισχυθούν από κρατικές ενισχύσεις με 250 ευρώ/στρέμμα για τις ζημιές που έχουν υποστεί από την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες της ουκρανικής κρίσης.

Και αναφέρουμε «αναρμοδίως» γιατί απλούστατα οι αποζημιώσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον ΕΛΓΑ. Η μόνη σχέση που έχουν είναι ότι ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φερετζάνηςείναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 516/100039/2023 (ΦΕΚ 2129/Β/31-3-2023) «Χορήγηση ενίσχυσης σε παραγωγούς μήλων και καστάνων σε όλη την Επικράτεια και λεπτομέρειες εφαρμογής με βάση την υπό στοιχεία 2022/C 426/01 (C 426/9.11.2022) ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Προσωρινό Πλαίσιο για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό τη στήριξη της οικονομίας μετά την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας)», το ύψος της κρατικής ενίσχυσης ανέρχεται στα 25.145.430 ευρώ για τους παραγωγούς μήλων και καστάνων (όλης) της χώρας…»

ΣΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ …την λέει στον Γ. Φερετζάνη! …Έτσι προσπαθεί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία να κερδίσει τις εντυπώσεις;

Κ.Ν