ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Τάσος Γκιολής εκτός βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ! -…Θα ηρεμήσουν οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές! -Θα γλιτώσει και την “κατακραυγή” η ΝΔ!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Από ότι φαίνεται έκλεισε ο δρόμος για τους εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχες να συμμετέχουν στις ερχόμενες εθνικές εκλογές και στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Σε ότι αφορά την Κορινθία ακουγόταν ότι ο Τ. Γκιολής επιδίωκε μία θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Τελικά όπως όλα δείχνουν ο Γκιολής μένει εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ!

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

1.Ότι η ΝΔ δεν θα μπει στη διαδικασία καν να σκεφτεί να βάλει τον Γκιολή στο Κορινθιακό ψηφοδέλτιο, ρισκάροντας το πολιτικό κόστος και τη δημόσια κατακραυγή, καθώς ως γνωστόν ο Τ. Γκιολής έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις σε βάρος του (ένα θέμα το οποίο αποκλειστικά η korinthiannews.gr έβγαλε από την πρώτη στιγμή στη δημοσιότητα)

2. Έτσι θα ηρεμήσουν και οι δύο εν ενεργεία Κορίνθιοι υφυπουργοί Δήμας και Ταγαράς μην τους περάσει ο αντιπεριφερειάρχης, γιατί …έτσι όπως τα έχουν κάνει, το πιο πιθανό σενάριο ήταν να έβλεπαν την πλάτη του Γκιολή αν ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ!!! (Δεν συζητάμε καν την περίπτωση του Κόλλια που όπως όλα δείχνουν ως ένας απλός βουλευτής παίρνοντας με δικαστική απόφαση τη θέση της Σούκουλη, θα παλέψει ξανά …για την τρίτη θέση).

Σε ότι αφορά την απόφαση:

“Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, έκλεισε οριστικά τον δρόμο της συμμετοχής στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των εν ενεργεία αντιπεριφερειαρχών.

Η συγκεκριμένη αναφορά στη Real έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, που προφανώς και δεν είχε κανένα λόγο, τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση, να προκαλέσει εμφυλίους στις τοπικές κοινωνίες.

Μετά τα όσα είπε ο συναγωνιστής του Γιάννης Μπρατάκος, μένουν εκτός ψηφοδελτίων ο Χρήστος Μιχαλάκης, που ετοιμαζόταν να είναι υποψήφιος βουλευτής στα Τρίκαλα, ο Τάσος Γκιολής, που ήθελε να είναι υποψήφιος στην Κόρινθο, η Φανή Παπαθωμά, που έραβε ταγεράκι για τη Βοιωτία, ο Σάκης Φωλίνας, που ετοιμαζόταν για το ψηφοδέλτιο των Γρεβενών, και ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, που διεκδικούσε μια θέση στον «γαλάζιο» συνδυασμό της Αρκαδίας.

Ο αποκλεισμός των αντιπεριφερειαρχών αποφασίστηκε μετά την έντονη αντίδραση των νυν βουλευτών και υπουργών”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο eretikos.gr.