ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Ταγαράς, ο Δήμας και …οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις!

Οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Ταγαράς και Δήμας …έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους! Αυτή τη φορά με ανακοινώσεις για να συγχαρούν την αστυνομία που βρήκε γρήγορα τους αθίγγανους δολοφόνους της 73χρονης στους Αγ. Θεοδώρους (ένα θέμα που πήρε πανελλήνια διάσταση).

Ας αφήσουν τα συγχαρητήρια στην άκρη οι βουλευτές και ας κοιτάξουν πως μπορούν να βοηθήσουν ώστε να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη στην Κορινθία και πως το σώμα θα διαθέτει καλύτερο εξοπλισμό!!!

Σε ότι αφορά το έργο των αστυνομικών της Κορινθίας και του αστυνομικού διευθυντή Χ. Τετράδη το γνωρίζουν καλύτερα οι πολίτες! Προσπαθούν οι άνθρωποι να κάνουν ότι μπορούν καλύτερα για την μείωση της εγκληματικότητας στην Κορινθία! Εσείς που είστε βουλευτές της κυβέρνησης πόσο ασχολείστε με το θέμα αυτό (της αστυνόμευσης) και τι έχετε καταφέρει ως τώρα;

Ανακοινώσεις περιμένουμε από εσάς όταν στα σοβαρά προβλήματα της Κορινθίας δίνετε λύσεις και όχι για …να δίνετε συγχαρητήρια!

Μερικά από τα σοβαρά προβλήματα είναι η αστυνόμευση στην Κορινθία καθώς και το ότι (και με την ανοχή σας) γέμισε η Κόρινθος με μετανάστες!!! Ειδικά στο θέμα των μεταναστών θυμίζετε …παρατηρητές! …Άλλα περιμένουν από εσάς οι πολίτες …και άλλα κάνετε!

Η ανακοίνωση του Ν. Ταγαρά:

Η ανακοίνωση του Χ. Δήμα:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και σε όλα τα στελέχη, το προσωπικό και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας του νομού Κορινθίας, για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό και συντονισμό που υπέδειξαν στον χειρισμό της υπόθεσης των Αγίων Θεοδώρων, καθ’ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων και το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το ζήτημα της Ασφάλειας είναι μείζον θέμα. Έχω πλήρη εικόνα των ελλείψεων και των προβλημάτων που υπάρχουν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχή μας και τα έχω μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και πιέζουμε να συνεχιστεί. Η Ελλάδα οφείλει να είναι μια ασφαλής χώρα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε ότι χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας”.

Κ.Ν