ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Χ. Δήμας …ξέχασε τις δηλώσεις Πέτσα και έβγαλε ανακοίνωση για να ενημερώσει ότι πήγε στη Δράμα με τον πρωθυπουργό!!!

Και ενώ θα περιμέναμε από τον Κορίνθιο βουλευτή της ΝΔ Χ. Δήμα τουλάχιστον μία ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Σ. Πέτσα στη Νεμέα (παρουσία του Χ. Δήμα), λάβαμε από τον ίδιο μία άλλη ανακοίνωση όπου μας ενημέρωνε ότι ο Δήμας βρέθηκε σε Δράμα και Ξάνθη με τον πρωθυπουργό!!!

Για τις δηλώσεις στη Νεμέα που έκανε ο Πέτσας για την τράπεζα, ο Χ. Δήμας μέχρι και σήμερα δείχνει να αποφεύγει να απαντήσει και να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ τη στάση του! (για υπενθύμιση η ανάρτηση την περασμένη Τετάρτη: “ΝΕΜΕΑ: Ο Σ. Πέτσας …κορόιδευε μπροστά στα μάτια τους τον βουλευτή Κορινθίας Χ. Δήμα και τον δήμαρχο Νεμέας; -…Αργεί η ανακοίνωση του Χ. Δήμα!”

Θεωρούμε όμως ότι αυτά είναι θέματα σοβαρά που απασχολούν τους Κορίνθιους …και όχι οι ανακοινώσεις σαν την παρακάτω!

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Χ. Δήμα αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Σε Δράμα και Ξάνθη με τον Πρωθυπουργό ο Χ. Δήμας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας Χ. Δήμας, επισκέφτηκαν το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab, το οποίο αποτελεί κόμβο για την έρευνα, την καινοτομία και την καλλιέργεια τεχνογνωσίας στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνομίλησαν με μαθητές γυμνασίου και φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχετικά με τα όνειρά τους, το ενδιαφέρον τους για την τεχνολογία και τη συνεισφορά του Xanthi TechLab στις δημιουργικές επιδιώξεις τους.

Οι μαθητές παρουσίασαν ένα ρομπότ που έχουν κατασκευάσει, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του, ενώ οι φοιτητές μίλησαν για τη βιομηχανική ρομποτική και τις δυνητικές εφαρμογές της και για τις εμπειρίες τους από την Ολυμπιάδα Ρομποτικής, στην οποία η ομάδα όπου συμμετείχαν κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρωθυπουργός σημείωσε πως στο παρελθόν στην Ελλάδα απουσίαζε η σύνδεση ανάμεσα στην ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων και την αξιοποίησή τους, με συνέπεια μεγάλο κομμάτι του έργου που παραγόταν να μένει «ανεκμετάλλευτο, είτε στα ερευνητικά κέντρα, είτε -ακόμα περισσότερο- στα πανεπιστήμια…».