ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Σήκωσαν τα τάματα, κοσμήματα και 600 ευρώ από τον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής!

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr τα ξημερώματα της Τρίτης περίπου στις 03:00 άγνωστοι παραβίασαν την κύρια είσοδο του Ι.Ναού Αγ. Παρασκευής στα Πίσια του δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ και αφαίρεσαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ περίπου και κοσμήματα -χρυσά τάματα απροσδιόριστης αξίας!!!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον ιερέα του Ι. Ναού.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Λουτρακίου.

Το κακό έχει παραγίνει με τις κλοπές σε ιερούς Ναούς στο δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ και πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα καθώς οι ιερόσυλοι …αλωνίζουν!

Πριν ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ πάλι γράψαμε για κλοπή σε άλλη εκκλησία στον ίδιο δήμο όπου οι δράστες (πολύ πιθανόν οι ίδιοι) έκλεψαν χρήματα από το παγκάρι και τα τάματα! (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! -Έσπασαν το τζάμι με τα τάματα και πήραν τα χρυσαφικά!!! -Στη συνέχεια πήραν τα χρήματα από το παγκάρι!

ΣΣ. Επειδή κάποιοι ιερόσυλοι (για να μην γράψουμε τίποτα χειρότερο) …έχουν πάρει φόρα καλό είναι να βρεθεί λύση ΤΩΡΑ πριν αδειάσουν τα τάματα και τα παγκάρια από όλες τις εκκλησίες του δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ!