ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Πανωλεθρία” Πιτσάκη χθες στο επιμελητήριο! -Τι έγινε με τον ισολογισμό και τις εξουσιοδοτήσεις που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος!

…Τα πάνω -κάτω ήρθαν πάλι χθες το βράδυ στο επιμελητήριο Κορινθίας όπου συζητιόταν ο ισολογισμός!

Ο ισολογισμός ΔΕΝ πέρασε (όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε) με ψήφους 12-8!

…Τι περίεργο συνέβη όμως χθες!

Πριν τεθεί σε ψηφοφορία ο ισολογισμός απουσίαζαν κάποιοι σύμβουλοι αλλά υπήρχαν εξουσιοδοτήσεις αυτών των συμβούλων σε ότι αφορά την ψηφοφορία

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έδειξαν τις εξουσιοδοτήσεις από τους συμβούλους που είχαν!

Είχε όμως και ο πρόεδρος (από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκης δύο εξουσιοδοτήσεις συμβούλων αλλά συγκέντρωσε μόνο 08 ψήφους, με αποτέλεσμα να μην περνάει πάλι ο ισολογισμός!!!

…Και τώρα αποκτάει ενδιαφέρον!

Μετά την ψηφοφορία του ισολογισμού (που δεν πέρασε) και λίγο πριν προχωρήσουν στη συζήτηση του απολογισμού σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον Πιτσάκη να τους δείξει τις εξουσιοδοτήσεις που είχε των δύο συμβούλων, αλλά διαπίστωσαν ότι δεν είχε να τους τις δείξει!!!

Αντιλαμβάνεται κανείς τι συνέβη μέσα στο επιμελητήριο…

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με στελέχη της αντιπολίτευσης στο επιμελητήριο Κορινθίας μας ανέφεραν μεταξύ άλλων:

“Είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο επιμελητήριο Κορινθίας. Ο πρόεδρος Π. Πιτσάκης χρησιμοποίησε “ανύπαρκτες” εξουσιοδοτήσεις συμβούλων στην ψηφοφορία αλλά και πάλι δεν κατάφερε να περάσει τον ισολογισμό. Ο ισολογισμός ΔΕΝ πέρασε με 12-8!!! Πρόκειται για πανωλεθρία του προέδρου και για πρωτόγνωρες καταστάσεις στο επιμελητήριο Κορινθίας…”.

Το θέμα πλέον είναι πολύ σοβαρό καθώς η ψηφοφορία έγινε με αυτές τις εξουσιοδοτήσεις που χρησιμοποίησε ο Πιτσάκης!

Προς τον Π. Πιτσάκη:

Δεν είχατε έγγραφες εξουσιοδοτήσεις συμβούλων πριν προχωρήσετε στην ψηφοφορία για τον ισολογισμό; Ακόμα και με αυτές όμως ΠΑΛΙ δεν πέρασε ο ισολογισμός; Αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα της κατάστασης πάνω σε αυτό το θέμα! Ανακοίνωση βγάλατε ή όχι ακόμα;

Π. Πιτσάκη αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά στην παραπάνω ψηφοφορία αυτό που σας λένε τόσο καιρό σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ότι είστε πρόεδρος της μειοψηφίας!

Η ταμπέλα που αναγράφει “πρόεδρος”, υπενθυμίζει την ιδιότητα του Π. Πιτσάκη

ΣΣ. Να σημειωθεί τέλος ότι πάρθηκε απόφαση για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της Αναπτυξιακής! Θεωρούμε ότι και αυτό αποκτά πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Αυτά για σήμερα

Κ.Ν