ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Περιμένετε πρώτα να …μπούνε τα λουκέτα!

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτησή μας όπου αναφέρθηκε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κλείσουν τρία καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς στην Κορινθία!!!

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς νε λένε: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κλείσετε καταστήματα και να κάνετε απολύσεις στο νομό Κορινθίας.

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

Προς Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ: Απλά περιμένετε πότε θα κλείσουν τα τρία καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς στην Κορινθία; Το ίδιο δηλαδή που κάνατε με άλλα τραπεζικά καταστήματα και υπηρεσίες στην Κορινθία που έβαλαν λουκέτο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ίδιοι οι πολίτες

…Αλλά πλέον το μάθαμε!

Επι θητείας σας έχουν κλείσει τραπεζικά καταστήματα και υπηρεσίες σε όλη την Κορινθία και από την πλευρά σας καμία ΕΣΤΩ ανακοίνωση αντίδρασης!!!

Υποτίθεται ότι η Κορινθία έχει και δύο υπουργούς!

…Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν έρχονται υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Κορινθία και δεσμεύονται ότι ΔΕΝ θα κλείσουν κάποια καταστήματα, παρουσία τοπικών βουλευτών μας και μετά από λίγο διάστημα τα καταστήματα κλείνουν;

Δηλαδή …κοροϊδεύουν και τους τοπικούς βουλευτές μας μπροστά στα μάτια τους! Όπως πέρυσι, την περίπτωση του Χ. Δήμα στη Νεμέα, με την επίσκεψη του Σ. Πέτσα! Ο Πέτσας έλεγε μπροστά στον Δήμα ότι ΔΕΝ θα κλείνει κάποιο τραπεζικό κατάστημα στη Νεμέα και μετά από λίγο έκλεισε η τράπεζα Πειραιώς!!!

…Έτσι κάποιοι αντιμετωπίζουν τους Κορίνθιους πολιτικούς!!!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τις δηλώσεις κοροϊδία του Πέτσα στη Νεμέα, παρουσία του Κορίνθιου πολιτικού Χ. Δήμα: ΝΕΜΕΑ: …Το λουκέτο της τράπεζας! -…Τα ψέματα Πέτσα! – …Μουγκός ο Δήμας!!!