ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Περιπέτεια υγείας για 11χρονο- Καταγγέλλεται ιατρική αμέλεια με δύο παιδιάτρους του νοσοκομείου Κορίνθου -Την Δευτέρα η υπόθεση στα δικαστήρια -Τι αναφέρει ο δικηγόρος…

Την Δευτέρα πρόκειται να εκδικαστεί ενώπιον του μονομελούς πλημμελειοδικείου Κορίνθου μια υπόθεση ιατρικής αμέλειας με δύο παιδιάτρους του νοσοκομείου Κορίνθου και δύο χειριστές του ΕΚΑΒ.

Απ’ όσο γνωρίζουμε ο εντεκάχρονος τότε παθών πήγε στο νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα εμετού, πυρετού και έντονο πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα και στα γεννητικά όργανα.

Όπως καταγγέλλεται λόγω της μη έγκαιρης διάγνωσης του σοβαρού προβλήματος της υγείας του παιδιού από τους παιδιάτρους και την καθυστερημένη αντίδραση των χειριστών του ΕΚΑΒ ο εντεκάχρονος ανήλικος μεταφέρθηκε σχεδόν μετά από μία ημέρα στο νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα, έχοντας υποστεί σημαντική ζημιά στην υγεία του.

Ο γνωστός Κορίνθιος δικηγόρος Γ. Γιαννίκος σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr αναφέρει: «Αναμένω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου λόγω της ιατρικής αμέλειας και της άνευ προηγουμένου καθυστέρησης του προσωπικού του ΕΚΑΒ ένα εντεκάχρονο παιδί αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα το συνοδεύει για όλη του τη ζωή»

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον νομικά και είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη!

Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης…

Ε.Σ