ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Περιπετειώδης σύλληψη 19χρονου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (περίπου στη 01:00) όταν αστυνομικοί της τροχαίας Κορίνθου έκαναν σήμα να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε 19χρονος στην Κόρινθο. Ο Κορίνθιος νεαρός δεν σταμάτησε στον έλεγχο των αστυνομικών και έφυγε από το σημείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν είχε δίπλωμα οδήγησης!

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον εντοπίζουν με μία παρέα στο κέντρο της Κορίνθου. Τον 19χρονο τον συλλαμβάνουν και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα τροχαίας.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στα κρατητήρια του ΑΤ Λουτρακίου προκειμένου την Κυριακή το μεσημέρι να περάσει από τον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας την Κυριακή διέταξε την συνέχιση της κράτησής του

Κατά την επιστροφή του στα κρατητήρια Κορίνθου και τη στιγμή που έβγαινε από το περιπολικό με χειροπέδες στα χέρια ξέφυγε από τους αστυνομικούς και άρχισε να τρέχει μέσα στο κέντρο της Κορίνθου! Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Σε μπελάδες μπήκε και ο αδελφός του που για να τον υπερασπιστεί στράφηκε κατα των αστυνομικών.

Ο 19χρονος για μία επιπόλαια πράξη εκτός των άλλων έρχεται αντιμέτωπος και με την κατηγορία για απόπειρα απόδρασης.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω θα είχαν αποφευχθεί αν ο νεαρός οδηγός σταματούσε απλά στο σήμα της τροχαίας Κορίνθου. Θα του βεβαιωνόταν μία παράβαση και θα τελείωνε το θέμα εκεί…

Κ.Ν