ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πλησιάσαμε τα 100! -Παρά τους εμβολιασμούς τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται! -Τα…ότι να΄ ναι μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Από τον ΕΟΔΥ ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2021 (ώρα 15:00). Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.129, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 80.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 547 (61.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη.

Στην Κορινθία καταγράφηκαν την Τρίτη 86 κρούσματα…”

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 319 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 32.063.

Αναλυτικά καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 44, στην Π.Ε. Αρκαδίας 47, στην Π.Ε. Κορινθίας 86, στην Π.Ε. Λακωνίας 33 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 109.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τρίτη στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 207 άτομα (τα 12 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 19 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 12, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 38, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 43 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 25 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 70 (τα 6 στη ΜΕΘ)…”.

ΣΣ. Παρα τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα τα κρούσματα κορονοϊού όλο και αυξάνονται! Στην Κορινθία κοντεύουμε να φτάσουμε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων σε καθημερινό επίπεδο …και ακόμα δεν έχει μπει ο χειμώνας!!!

Τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι …άστα να πάνε! Κοιτάνε πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους και δεν βλέπουν ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και πως πρέπει να κινηθούν!

Κ.Ν