ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Προκλητικός ο Χαρδαλιάς! Ζήτησε το λόγο από πολίτη τη στιγμή που είχε χαθεί …η μπάλα με τη φωτιά!

“Με την οργή ενός πολίτη βρέθηκε αντιμέτωπος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος βρέθηκε στις Κεχριές Κορινθίας για τον συντονισμό της κατάσβεσης της φωτιάς που μαινόταν την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή.

Καθώς έκανε επιθεώρηση στην περιοχή, μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, πολίτες άρχισαν να διαμαρτύρονται και να ζητάνε «ένα ακόμα αεροπλάνο».

Τότε, ο κ. Χαρδαλιάς βγήκε από το αυτοκίνητό του και είπε με έντονο ύφος «αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει από το κέντρο», ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο όχημα.

Τότε ένας πολίτης πλησίασε το όχημα το οποίο ξεκινούσε και χτυπώντας τα παράθυρά του φώναζε: «αίσχος, αίσχος στους περιφερειακούς!»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν αντέδρασε ψύχραιμα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει για να του ζητήσει τον λόγο…”, αναφέρθηκε στο in.gr

Η στιγμή που ο Χαρδαλιάς άνοιξε την πόρτα του μαύρου τζιπ … για να την πει στον πολίτη!

ΣΣ. Ότι και να είπε ένας πολίτης είναι δικαιολογημένος την στιγμή που η κατάσταση με την φωτιά είχε ξεφύγει στην Κορινθία. Οι πολιτικοί είναι τόσο προκλητικοί σε αυτές τις περιπτώσεις να ζητάνε και τον λόγο από τους πολίτες;

Και ποιος το έκανε; …Ο Χαρδαλιάς! Που όλος ο συντονισμός για την κατάσβεση της φωτιάς αποδείχτηκε …λίγος! Σε τέτοιες περιπτώσεις κε Χαρδαλιά το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να σας απασχολεί είναι … να την πείτε σε πολίτες επειδή τυχόν σας είπαν μία κουβέντα παραπάνω τη στιγμή μάλιστα που έβλεπαν να έχει …χαθεί η μπάλα σε ότι αφορά την μεγάλη φωτιά! Υφυπουργέ …ψυχραιμία!

Κ.Ν