ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Προσευχήθηκαν για τον μητροπολίτη -Η επέμβαση στις Η.Π.Α…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με την συμμετοχή του ευαγούς Ι. Κλήρου, των Μοναστικών Αδελφοτήτων και πλήθους Πιστών εκ της Ι. Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε στις  26η προς 27η Σεπτεμβρίου 2024, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η εξαγγελθείσα Παννυχίς υπέρ πλήρους ιάσεως και θεραπείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, ο οποίος την Παρασκευή, υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση στις Η.Π.Α..

Μετά τον Εσπερινό τελέσθηκε η Ακολουθία εις Παράκλησιν ασθενών με προσευχητική αναφορά στην Παναγία την Γιάτρισσα και τον Όσιο Πατάπιο ικετεύοντας Αυτούς ψάλλοντας

Στην Ιερά Παννυχίδα εκτός από την συγκινητική παρουσία πλήθους Χριστιανών, που έσπευσαν να προσευχηθούν για τον Ποιμενάρχη τους, παρέστησαν συμπροσευχόμενοι και οι κ. Μαρία – Ελένη ( Μαριλένα ) Σούκουλη Βιλιάλη, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Γεώργιος Πετρίτσης, Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Ταγαράς, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων και η κ. Παναγιώτα (Πέννυ) Επιβατινού, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου…»