ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Προσπάθησε να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα της korinthiannews.gr αν σκέφτονται να στηρίξουν ΔΕΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο …αλλά ΔΕΝ τα κατάφερε!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Παρακάτω θα διαβάσετε το δελτίο τύπου από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας όπου ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ (δεν τα κατάφερε όμως) να απαντήσει στο ερώτημα της korinthiannews.gr αν στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως κυκλοφόρησε, σε δήμο της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Κορινθίας σκέφτονται να στηρίξουν δεξιό υποψήφιο δήμαρχο!!!

Και ενώ θα περιμέναμε τώρα μία ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ στο παραπάνω ερώτημα, ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ το έκανε!!!

Ανέφεραν μεταξύ άλλων: …Εν ευθέτω χρόνω θα ανακοινωθούν στις τοπικές κοινωνίες και οι σχετικές αποφάσεις για τη συμμετοχή στις εκλογές α΄ και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης. Την παρούσα χρονική στιγμή, πρωτεύον μέλημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας. Η ώρα της κάλπης αργά ή γρήγορα έρχεται και θα φέρει μαζί την μεγάλη νίκη του λαού και την Δικαιοσύνη Παντού…»

…Δηλαδή χαιρετίσματα! Μιλούν για κάλπη, νίκη, κατήφορο της χώρας αλλά δεν απαντούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο ερώτημά μας!!!

…Το ερώτημα παραμένει: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ μελλοντική στήριξη σε ΔΕΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο σε δήμο της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Κορινθίας; Γιατί και μόνο που δεν απαντούν ξεκάθαρα από τώρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία, αν τελικά χρειαστεί, θα αναφέρουμε στην πορεία!

Διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ …τι θα σκεφτεί άραγε ο Κορίνθιος ψηφοφόρος;

Σε ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται:

«Απάντηση σε δημοσίευμα

Αναφορικά με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, περί δήθεν στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας σε δεξιό υποψήφιο δήμαρχο έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οδικό χάρτη και στρατηγική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα οποία εκπορεύονται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και τηρούνται από όλα τα μέλη απαρέγκλιτα. Εν ευθέτω χρόνω θα ανακοινωθούν στις τοπικές κοινωνίες και οι σχετικές αποφάσεις για τη συμμετοχή στις εκλογές α΄ και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την παρούσα χρονική στιγμή, πρωτεύον μέλημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας, το ξήλωμα της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, της πρόνοιας, του πρωτογενούς τομέα και γενικότερα του κράτους, το οποίο έχει αναλάβει η πιο αντιλαϊκή και αντιδημοκρατικήκυβέρνηση της μεταπολίτευσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οποιαδήποτε δημοσιεύματα προσπαθούν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανοίκειες συμφωνίες και συνεργασίες, προφανώς είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες.

Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Η ώρα της κάλπης αργά ή γρήγορα έρχεται και θα φέρει μαζί την μεγάλη νίκη του λαού και την Δικαιοσύνη Παντού!»

Αφού λοιπόν δεν λάβαμε ξεκάθαρη απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας υπενθυμίζουμε ξανά την ανάρτηση- ερώτημα της korinthiannews.gr την περασμένη Πέμπτη και αφήνουμε τους Κορίνθιους …να βγάλουν τα συμπεράσματά τους:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει την δεξιά κυβέρνηση …αλλά ακούγεται ότι θα στηρίξει και δεξιούς δημάρχους!!!

…Να μας τρελάνουν τελείως πάνε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;

Όπως ακούγεται σε δήμο της κεντρικής Κορινθίας σκέφτονται να στηρίξουν δεξιό υποψήφιο δήμαρχο!!!

Κι όχι απλώς δεξιό, …καραδεξιό και φανατικό αντι-ΣΥΡΙΖΑ!

Από τη μία δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΑιοι θέλουν να ρίξουν την δεξιά κυβέρνηση, αλλά ο δεξιός δήμαρχος ….δεν τους πειράζει, να τον στηρίξουν;

…Θα γελάσουν και οι πέτρες έτσι και γίνει καμιά επίσημη ανακοίνωση!

Ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος αν θυμόμαστε καλά …πόσες αιχμές άφηνε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αυτοί σκέφτονται να τον στηρίξουν;

Πώς θα πάνε να ζητήσουν τη ψήφο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτό το δήμο;

Πως θα βγουν στην κοινωνία και πως θα εξηγήσουν ότι το κόμμα τους δίνει στήριξη σε δεξιό υποψήφιο δήμαρχο;

Βέβαια όπως ακούμε υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από την βάση του κόμματος, αφού στον ίδιο δήμο υπάρχει και υποψήφιος δήμαρχος κεντροαριστερός, πρώην ΠΑΣΟΚος.

Η βάση αντιδρά, αλλά οι επικεφαλής τι θα κάνουν; Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις…