ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πως θα λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές -Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας ανακοινώνεται: «Σε γενική ετοιμότητα βρίσκεται η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, που όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Ήδη η ολομέλεια της Ν.Ε., λειτουργώντας σε κλίμα συντροφικότητας και ομοθυμίας, εξέλεξε ομόφωνα Εκλογική Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα με στόχο την απαλλαγή της χώρας, από την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο τον μεγάλο αγώνα που ανοίγεται μπροστά μας ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας,ακολουθώντας τις αποφάσεις των κεντρικών οργάνων του κόμματος, θέτει ως πρώτο στόχο την νίκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και στην Κορινθία.

Πρώτος στόχος οι βουλευτικές εκλογές, για να ώστε να σωθεί η χώρα από τη λαίλαπα της κυβέρνησης της ΝΔ. 

Δεύτερος στόχος οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Α΄καιΒ΄βαθμό, οι οποίες όμως θα μας απασχολήσουν με τη σειρά τους.

Μέχρι το πέρας των βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να διασπάσει τις δυνάμεις του και να προβεί σε καμία ενέργεια που να αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οποιαδήποτε απόφαση θα ανακοινωθεί, επίσημα από τα εκλεγμένα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό, μετά από τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Αυτή τη στιγμή, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας: «το βασικό διακύβευμα είναι αν η χώρα θα συνεχίσει να κυβερνάται από αυτούς που την οδήγησαν στη μεγαλύτερη συρρίκνωση εισοδήματος, σε μια τρομακτική αναδιανομή πλούτου και στη μεγαλύτερη εκτροπή από τη μεταπολίτευση και μετά ή από μια προοδευτική Κυβέρνηση η οποία θα έχει σαν βασική έγνοια την προστασία της κοινωνίας, των αδύναμων και της μεσαίας τάξης, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αποκατάσταση του κράτους Δικαίου»!