ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών… μετά το σκάνδαλο! -Το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει τη θέση προϊσταμένου…

Ραγδαίες εξελίξεις στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας …μετά το σκάνδαλο καθώς ορίστηκε ήδη νέος προϊστάμενος!

Πιο συγκεριμένα με απόφαση του περιφερειάρχη Π. Νίκα την Τρίτη 07 Μαρτίου 2023 αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Αποφασίζουμε την μετακίνηση της ΤΖΙΒΙΣΚΟΥ Παρασκευής του κλάδου ΠΕ Χημικών Μηχανικών από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Κορινθίας της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης στην Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και την τοποθέτηση της ως προϊσταμένης στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Κορινθίας σύμφωνα με το σκεπτικό της παρούσας και ιδίως τα σχετικά 13 και 14. Η απόφαση αυτή αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ισχύει από την ανάρτηση της…”

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετέβη τη Δευτέρα στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Η μετάβαση του περιφερειάρχη, ο οποίος συνοδευόταν από υπηρεσιακά στελέχη της έδρας της Περιφέρειας, αφορούσε ζητήματα στα οποία -σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία- φέρεται να υπάρχει εμπλοκή προσωπικού της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, συνοδευόταν από την γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Αγγελική Πουλοπούλου και τον γενικό διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθό τον οποίον και εγκατέστησε επί τόπου προκειμένου να τακτοποιήσει τα θέματα της πιο πάνω υπηρεσίας της Π.Ε. Κορινθίας, η οποία λειτουργεί κανονικά.

“Αυτή η γκρίζα κατάσταση πρέπει να διαλευκανθεί και μέχρι να γίνει αυτό δεν έχω να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ερωτώμενος σχετικά, προσθέτοντας ότι “η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι συμβοηθός και συμπαραστάτης, εδώ και πολύ καιρό, με τις διωκτικές αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν τέτοιες υποθέσεις οι οποίες δεν τιμούν τον δημόσιο τομέα”.

Η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα:

Κ.Ν