ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Σήκωσε φωνή …και ο Οικονόμου (!!!) στον Τατούλη: “Ντρέπομαι που συνεργάστηκα τρεις μήνες μαζί σας -Τελειώσατε και του χρόνου στην ίδια θέση θα είστε” -…Πήρε το μάθημά του ο Τατούλης!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο περιφερειακός σύμβουλος από την Κόρινθο Γ. Οικονόμου σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ντρέπομαι που συνεργάστηκα τρεις μήνες μαζί σας, αυτό θέλω να πω στον κ. Τατούλη και την Νικολάκου. Λυπάμαι…»

…Αυτά να τα δει ο Τατούλης με τις επιλογές που έκανε προεκλογικά! Το είχαμε γράψει εγκαίρως. Ο Τατούλης “μάζεψε” στο συνδυασμό τον Οικονόμου που ήταν στενός συνεργάτης του τέως δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού και τα έσπασαν με άσχημο τρόπο!

Ο Πνευματικός τότε είχε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον Οικονόμου μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι ως εκλεγμένος αιρετός της παράταξής του και πρόεδρος ενός νομικού προσώπου έπαιρνε δουλειές για τον εαυτό του!!!

Ο Οικονόμου όμως …δεν πτοήθηκε! Έφυγε από τον συνδυασμό του Πνευματικού και βρήκε άλλη πολιτική στέγη! Έθεσε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Π. Τατούλη!

Το περίεργο είναι ότι ο Π. Τατούλης τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιό του!!!

Τελικά ο Οικονόμου έφυγε και από τον Τατούλη και τα βρήκε με τον Νίκα!!!

…Ο άνθρωπος από ότι φαίνεται δεν αλλάζει!

Κε Τατούλη κάποιες επιλογές που κάνατε ως έμπειρος πολιτικός σας κόστισαν και τις εκλογές! Και ίσως έβαλαν τέλος στην πολιτική σας καριέρα. Και ίσως έχει δίκιο ο Οικονόμου που ανέφερε επίσης στην τοποθέτησή του για τον συνδυασμό Τατούλη: Τελειώσατε. Δεν το έχετε καταλάβει. Και του χρόνου πάλι στην ίδια θέση θα είστε”.

…Τα λάθη κε Τατούλη πληρώνονται!

Σε ότι αφορά τον Οικονόμου …τι να πούμε! Τα είπε ο Πνευματικός για τον ίδιο, παίρνοντας δηλαδή δουλειές για τον εαυτό του (ο Οικονόμου) ως πρόεδρος ενός νομικού προσώπου!

Ο Οικονόμου αναφέρει συχνά για το πόσο εργατικός είναι, ότι δουλεύει από μικρό παιδί, για τα μαγαζιά που έχει …κτλ!

Στην πολιτική όμως κε Οικονόμου …ίσως για άλλους λόγους μπήκατε! Σας τα είπε ευθέως ο πρώην συνεργάτης σας και τέως δήμαρχος Κορινθών Α. Πνευματικός! …Κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Απλά για να δούνε και οι Κορίνθιοι ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που ψηφίζουν!