ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Σας δίνεται η ευκαιρία να ακουστεί η φωνή σας και θα χρειαστείτε μόνο 5 λεπτά! -Καταθέστε την άποψή σας για το περιβάλλον και την ενέργεια

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ζούμε σε μια εποχή που το περιβάλλον και η παραγωγή ενέργειας βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη και το μέλλον του πλανήτη μας. 

Στην ευρύτερη του νομού Κορινθίας, τα ζητήματα που αφορούν την περιβαλλοντική προστασία και τη διαχείριση των ενεργειακών πόρων είναι πιο σημαντικά από ποτέ.

Ως πολίτες της περιοχής, έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε ουσιαστικά στη διαμόρφωση των πολιτικών και των πρακτικών που θα επηρεάσουν το μέλλον μας. 

Μέσα από τη συμμετοχή μας σε έρευνες όπως αυτή, μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας, τις ανησυχίες μας και τις προτάσεις μας για τη βιώσιμη διαχείριση του περιβάλλοντος και την παραγωγή ενέργειας.

Αυτό το online ερωτηματολόγιο που διεξάγεται από την εταιρεία ερευνών LongLust (www.thelonglust.com), σας δίνει την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή σας. Είναι μια διαδικασία που διαρκεί μόνο 5 λεπτά, αλλά οι επιπτώσεις της μπορούν να είναι μακροχρόνιες.

Οι απόψεις σας είναι ανώνυμες και θα συμβάλουν στην κατανόηση των προτιμήσεων και των ανησυχιών των κατοίκων της περιοχής.

Μπείτε στο ερωτηματολόγιο ΕΔΩ