ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Σταμάτησε ο Ταγαράς τις δηλώσεις για το φράγμα στον Ασωπό, …τις άρχισε η Σούκουλη! -Νέα δήλωση για το πότε θα είναι ολοκληρωμένο το έργο!

Πριν αρκετά χρόνια ο Κορίνθιος βουλευτής της ΝΔ Ν. Ταγαράς έκανε δηλώσεις αισιόδοξες για το φράγμα στον Ασωπό!

…Και πιο ήταν το αποτέλεσμα; Τα χρόνια να περνούν και παρα τις αισιόδοξες δηλώσεις του Ταγαρά το φράγμα στον Ασωπό ή κόλλαγε ξανά ή προχωρούσε με ρυθμούς χελώνας!!!

Και φτάσαμε στο σήμερα όπου οι αγρότες της Κορινθίας ΑΚΟΜΑ περιμένουν το σημαντικό αυτό έργο!

Ο Ταγαράς σταμάτησε (τουλάχιστον ως τώρα) τις αναφορές όπως έκανε κατα το παρελθόν για το φράγμα στον Ασωπό, ίσως γιατί είδε ότι αυτά που έλεγε …δεν συμβάδιζαν με την πραγματικότητα!

…Τώρα η Μ. Σούκουλη κάνει δηλώσεις για το φράγμα στον Ασωπό!!! Αλλά ποιες ΣΟΒΑΡΕΣ προσπάθειες έχει κάνει η Σούκουλη για το φράγμα στον Ασωπό έτσι ώστε να προχωρήσει το μεγάλο αυτό έργο …δεν το γνωρίζουμε!

Πάντως από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Σούκουλη ανέφερε το φράγμα του Ασωπού θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2025 – αρχές 2026!

Πλέον μιλάμε το πολύ για τις αρχές του 2026!!! Έστω και έτσι, εδώ που έχουμε φτάσει,… πάλι καλά θα πούμε! Αλλά επειδή πολλά έχουμε να δει να συμβαίνουν φυσικά και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

Η ανακοίνωση από τη βουλευτή της ΝΔ Κορινθίας Μ. Σούκουλη:

Κ.Ν