ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Στο παράλληλο σύμπαν που ζει ο Νίκας επαναλειτουργεί και ο σιδηρόδρομος στη γραμμή Κορίνθου-Ναυπλίου!

Από τον πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων: Στον «κόσμο» της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα όλα βαίνουν καλώς για την Πελοπόννησο! Αν παρακολουθήσει κανείς τις εξαγγελίες, τις ανακοινώσεις και τις επισκέψεις του κ.Περιφερειάρχη στα Υπουργεία θα αντιληφθεί πλήρως ότι δεν έχει καμία απολύτως αίσθηση της πραγματικότητας.

Στο παράλληλο σύμπαν που ζει ο κ.Περιφερειάρχης, στην Πελοπόννησο εκτελούνται μεγάλα έργα, κατασκευάζονται υδατοδρόμια, αξιοποιούνται σιδηροδρομικές γραμμές και μετατρέπονται σε θεματικά πάρκα, επαναλειτουργεί ο σιδηρόδρομος στη γραμμή Κορίνθου-Ναυπλίου και σε λίγο το τρένο θα φθάσει στην Καλαμάτα, κατασκευάζονται νοσοκομεία, αγοράζονται κτήρια για νέα Διοικητήρια κτλ…»

ΣΣ. Κάτι οι δηλώσεις του Νίκα, κάτι ο Γκιολής με τις τόσες αναρτήσεις -φωτογραφήσεις στο facebook οι Κορίνθιοι σε λίγο ίσως πιστέψουν ότι βρίσκονται σε άλλη χώρα από τον …οργασμό έργων που αφορούν το νομό!

Όχι ότι είδαμε να προχωρούν- ολοκληρώνονται τα σοβαρά έργα που αφορούν την Κορινθία όλα αυτά τα χρόνια που περιφερειάρχης ήταν ο Τατούλης! Απλά ο Νίκας δείχνει να είναι η επανάληψη του Τατούλη! Μία από τα ίδια δηλαδή…

Κ.Ν