ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συζήτησαν τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας …αλλά δεν δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση

Σε δελτίο τύπου από την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα αναφέρεται: «Η Αντιπεριφερειάρχης κα Αθηνά Κόρκα δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσανέων Πελοποννήσου  Χρήστο Γόγολα  και το ΔΣ οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα του Συλλόγου.

Ειδικότερα έγινε ενημέρωση  για τις ενέργειες και τις δραστηριότητες του Συλλόγου σχετικά με την προβολή του λαϊκού μας πολιτισμού, των ελληνικών παραδόσεων και τους μελλοντικούς στόχους του Συλλόγου που σχετίζονται με τη διατήρηση της ενιαίας ιστορικής και πολιτιστική μας παράδοση.

Η κα. Κόρκα από τη μεριά της ανέφερε πως οι συνασπισμοί ενδυναμώνουν και προάγουν το έργο των πολιτιστικών φορέων.

Την ίδια ημέρα συναντήθηκε  και  με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Ιωάννη κ. Στέφη Ιωάννη.

Ο κ. Στέφης την ενημέρωσε για σημαντικά θέματα της Τοπικής Κοινότητας. Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την αγροτική οδοποιία, την καθαριότητα, τα δίκτυα ύδρευσης και τις φυσικές καταστροφές.

Η κα. Κόρκα ανέφερε πως πάντα στις προτεραιότητες της Π.Ε. Κορινθίας-ως θεσμικό όργανο- είναι η υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος και των έργων που πρέπει να εκτελεστούν και που σχετίζονται με την τοπική ανάπτυξη και τις ανάγκες των κατοίκων».

ΣΣ. Συζήτησαν τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας! …Λύση όμως πότε; Αυτό ενδιαφέρει τους κατοίκους και απάντηση ξεκάθαρη από την Α. Κόρκα δεν διαβάζουμε στην παραπάνω ανακοίνωση!

Κ.Ν