ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τέθηκε σε λειτουργία μετά από πολύ καιρό η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια, εκτός λειτουργίας η γέφυρα Ποσεισωνίας λόγω…

Εκεί που επιτέλους μετά από τεράστιο χρονικό διάστημα λειτούργησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας (περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου) η βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας, …όμως από τη Δευτέρα το βράδυ εκτός λειτουργίας η βυθιζόμενη γέφυρα Ποσειδωνίας (η οποία στις αρχές του μήνα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης), προκειμένου να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης! Ευτυχώς αναφέρουν ότι θα είναι σύντομο το χρονικό διάστημα των εργασιών!

Γενικά όμως αυτό με τα προβλήματα-θέματα στις βυθιζόμενες γέφυρες στη διώρυγα της Κορίνθου …κοντεύει να καταντήσει ανέκδοτο!

Από τη διώρυγα της Κορίνθου ανακοινώνεται:

“Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου ενημερώνει ότι, η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ποσειδωνίας θα διακοπεί από Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 και ώρα 23.00 μ.μ έως και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 και ώρα 06.00 π.μ., προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συνήθους συντήρησης.

Η Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά τους χρήστες της γέφυρας και κυρίως τους  κατοίκους της περιοχής για την κατανόησή τους…”

Κ.Ν