ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τα έργα που εντάσσονται στο «Αντώνης Τρίτσης»…

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Δεκατρία έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προϋπολογισμού 23,8 εκατ. ευρώ, εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του οποίου η β’ φάση εφαρμογής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, θα ξεκινήσει με το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, τα έργα που εντάσσονται στο «Αντώνης Τρίτσης» σε ότι αφορά την Κορινθία είναι:

-Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Βέλου – Βόχας, 699.999,18  ευρώ

Το έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας του υπάρχοντος οδικού δικτύου πρόσβασης σε αγροτικές περιοχές των εκτός σχεδίου οικισμών του Δήμου Βέλου- Βόχας.

-Αποπεράτωση κτιρίου Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Βέλου Βόχας, 2.950.000,00 ευρώ

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στην αποπεράτωση του Δημοτικού καταστήματος το οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου Βέλου Βόχας, καθώς και στην ολοκλήρωση του πολιτιστικού χώρου, ο οποίος θα ικανοποιεί τις ανάγκες σε πολιτιστικό επίπεδο του πληθυσμού. Συγκεκριμένα θα γίνουν οικοδομικές εργασίες όπως κατασκευή τοιχοποιίας, ψευδοροφών, επιστρώσεις δαπέδων, χρωματισμοί, εγκατάσταση μεταλλικών κουφωμάτων και υαλοστασίων, ξύλινες κατασκευές, ηλεκτρομηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου…».