ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τα είδαμε όλα επι θητείας Νίκα! -Βυτινιώτης και Οικονόμου πάνε μαζί στις εκδηλώσεις και φωτογραφίζονται! (φωτο)

Τα είδαμε όλα επι θητείας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα! Βυτινιώτης και Οικονόμου πάνε μαζί στις εκδηλώσεις και φωτογραφίζονται!!!

Που να το φανταζόταν κανείς πριν από λίγους μήνες ότι ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας που εξελέγη με τον συνδυασμό του Νίκα θα πηγαίνει στις εκδηλώσεις του νομού και θα φωτογραφίζεται με τον Οικονόμου που εξελέγη με τον συνδυασμό του Τατούλη, αλλά έγινε αντιπεριφερειάρχης με απόφαση του Νίκα (αφήνοντας την Κόρκα …απέξω)!!!

Τι άλλο θα δούμε επι θητείας Νίκα! Θα το γράφουμε ξανά: Απορούμε πως τα στελέχη του Νίκα στην Κορινθία δέχονται τις αποφάσεις του περιφερειάρχη χωρίς να λένε το παραμικρό!!!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται: “Σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας φορέων και συλλόγω της Κορινθίας παρέστησαν τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης, όσο και ο θεματικός ομόλογός του Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργος Οικονόμου.

Συγκεκριμένα παρέστησαν στις σχετικές εκδηλώσεις του συλλόγου Εθελοντών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “Οι φίλοι της ζωής”, του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου, της Σκακιστικής Ακαδημίας Κορινθίας “Αργοναύτης” και του Πολιτιστικού Συλλόγο Αγίου Βασιλείου”.