ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Επίσημη ανακοίνωση -…Τι αναφέρει η πυροσβεστική για τον θάνατο της 85χρονης!

Από την πυροσβεστική ανακοινώθηκε: “Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στη Δ.Ε. Σικυωνίων, του δήμου Σικυωνίων, της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, επιχείρησαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα, ενώ στον τόπο του συμβάντος παραμένει ένα όχημα με δύο υπαλλήλους, για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα”

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτηση όπου αναφέραμε:

“Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της korinthiannews.gr τραγικό θάνατο βρήκε την Τετάρτη το βράδυ μέσα στο σπίτι της στην Τραγάνα Κιάτου η 85χρονη Περιστέρα Βούλγαρη. Το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς καίγοντας και την ίδια που ήταν μόνη της στο σπίτι. Η πυροσβεστική όταν έφτασε στο σημείο βρήκε την 85χρονη παραμορφωμένη από την φωτιά.

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία Κιάτου μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για την φωτιά στις 19:45 την Τετάρτη το βράδυ.

Αν και φτάσαμε άμεσα στο σημείο μετά την κλήση που λάβαμε η φωτιά είχε πάρει μεγάλη διάσταση. Αυτό σημαίνει ότι η φωτιά είχε προκληθεί αρκετή ώρα πιο πριν. Λόγω του ότι κάηκε ολοσχερώς το σπίτι δεν μπορεί να διευκρινιστεί άμεσα από που ξεκίνησε η φωτιά . Διενεργείται προανάκριση”.

Κ.Ν