ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τον έψαχναν 13 ώρες -Βρέθηκε καταβεβλημένος και αφυδατωμένος -Βίντεο από την έρευνα…

Από το DroneDays gr αναφέρεται: “Ένα μεγάλο DroneDays gr αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Ευχαριστώ και Μπράβο στο Αστυνομικό τμήμα Βραχατίου και στην ομάδα Διάσωσης Κορινθίας, Πήγασος για την άμεση κινητοποίηση και για την πολύωρη ερευνά τους.

Με την σειρά μου χαίρομαι που κλήθηκα να βοηθήσω με το Drone μου στην έρευνα χτενίζοντας από αέρος όλη την γύρω περιοχή όπου χάθηκε ένας συγχωριανός και φίλος. Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στις 7:30 το πρωί ένας 40χρονος άντρας παρκάρει το αυτοκίνητο στο εργοστάσιο το οποίο εργάζεται, έκτοτε χάνονται τα ίχνη του.

Κινητοποιείται η αστυνομία με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος Βραχατίου, κύριο Κώστα Κωνσταντόπουλο όπως επίσης το Εθελοντικό Διασωστικό σώμα Κορινθίων Πήγασος με αυτό το τρόπο ξεκινάει μία πολύωρη έρευνα εύρεσης του 40χρονου.

Όλη η περιοχή γύρω από το σημείο που εθεάθη τελευταία χτενίζεται από εδάφους. Κλήθηκε και το DroneDays gr ώστε να συμβάλει στην διάσωση από την αέρος έρευνα του. Για αρκετές ώρες η έρευνα φαινόταν άκαρπη και η ανησυχία για το αναπόφευκτο ήταν μεγάλη.

Ευτυχώς μετά από 13 ώρες στις 8:30 το βράδυ ο 40χρονος βρέθηκε μέσα σε μία μεγάλη υπόγεια δεξαμενή με νερό και ευτυχώς αν και καταβεβλημένος και αφυδατωμένος ήταν καλά στην υγεία του όπου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους. Η χαρά όλων μας μετά το ευτυχές τέλος είναι απερίγραπτη. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του ΑΤ Βραχατίου, της ΟΠΚΕ Κορινθίας, της ΟΕΠΤΑ Κορινθίας, το Εθελοντικό διασωστικό σώμα Πήγασος και το DroneDays gr καθώς και όλοι οι Υπάλληλοι του Εργοστασίου”.

Δείτε το βίντεο: