ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τον στρίμωξαν και ο Πιτσάκης αποχώρησε από την συνεδρίαση!

Απόρησαν για ακόμα μία φορά τα μέλη του επιμελητηρίου στην Κορινθία στην τελευταία συνεδρίαση με την στάση του Π. Πιτσάκη ο οποίος παραμένει στη θέση του προέδρου ενώ για την τύχη του επιμελητηρίου αποφασίζουν άλλοι!!!

Τα έχουν δει όλα …με την περίπτωση του Πιτσάκη!

Κάποια στιγμή παίρνοντας το λόγο ο Τ. Λουζιώτης έθεσε το θέμα της αντικατάστασης του Π. Πιτσάκη από πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας!

Και αντι ο Π. Πιτσάκης, έστω και τώρα, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραιτηθεί καθώς ΔΕΝ ελέγχει το επιμελητήριο (έχει την μειοψηφία και οι αποφάσεις παίρνονται από άλλους), έφυγε από το συμβούλιο επικαλούμενος …λόγους οχλαγωγίας, οπότε και διεκόπη η συνεδρίαση!

Είναι πραγματικά απίστευτα αυτά που συμβαίνουν επι θητείας του Πιτσάκη! Από σπόντα εξελέγη πρόεδρος. Στην πορεία κατάφερε να χάσει την πλειοψηφία και τις αποφάσεις στο επιμελητήριο τις παίρνουν άλλοι!!!

Και αντι ο Πιτσάκης να παραιτηθεί δεν αφήνει με τίποτα τη καρέκλα του προέδρου την στιγμή που τυπικά είναι πρόεδρος καθώς δεν έχει τον έλεγχο του επιμελητηρίου! Άλλος στη θέση του μάλλον …θα είχε παραιτηθεί χθες! Ο Πιτσάκης όμως δεν αφήνει με τίποτα την καρέκλα του προέδρου χωρίς να ελέγχει το επιμελητήριο!!! Τα σχόλια δικά σας…

Κ.Ν