ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τους το λένε πλέον ευθέως! -“Οι τρεις βουλευτές και ο Νανόπουλος γνώριζαν…”

Σπάνια ασχολούμαστε με δηλώσεις και ανακοινώσεις του πρώην δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού γιατί τις περισσότερες φορές τα θεωρούσαμε …ανούσια.

Όμως μία πρόσφατη ανακοίνωση του Αλ. Πνευματικού θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα εύστοχη, ειδικά στο σημείο που αναφέρεται στους τρεις βουλευτές και τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο.

Να σημειώσουμε ότι ο Νανόπουλος έδειξε να ασχολείται στην αρχή σοβαρά με το θέμα των νέων μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου (το είχαμε γράψει κιόλας) αλλά στην συνέχεια, όταν οι μετανάστες ήρθαν …δεν αντέδρασε ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!

Σε ότι αφορά τους βουλευτές Ταγαρά και Δήμα συνεχίζουν να απογοητεύουν τους Κορίνθιους. Τους είδαμε και την προηγούμενη φορά (που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το κέντρο μεταναστών) που ήταν σαν «παρατηρητές» μαζί με τον ΤΕΩΣ βουλευτή Κ. Κόλλια (έμειναν μόνο σε …κανα- δυο επιστολές …για να δείξουν ότι κάτι έκαναν)!

Απλά τώρα στο κάδρο μπαίνει για πρώτη φορά και η Σούκουλη η οποία αν και νέα βουλευτής δείχνει να ακολουθεί …την πεπατημένη! …Δεν φωνάζουμε και δεν προκαλούμε την κυβέρνηση!

Από την άλλη ποιος θα μιλήσει; Ο Τ. Γκιολής από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας που είναι γνωστές οι σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του; …Απίθανο σενάριο!

Αλ. Πνευματικός: “Οι τρεις βουλευτές και ο Νανόπουλος, σε μια τόσο σημαντική απόφαση είναι σίγουρο ότι γνώριζαν…”

Ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός: «Οι τρεις βουλευτές και ο κύριος Νανόπουλος, σε μια τόσο σημαντική απόφαση είναι σίγουρο ότι γνώριζαν από τον υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Χρυσοχοΐδη, για την έλευση των προσφύγων.

Ο Πνευματικός ούτε είχε σχέση με τον κύριο Χρυσοχοΐδη ούτε έχει σήμερα και βεβαίως ούτε γνώριζε, όπως και το 2012, τους σχεδιασμούς για την έλευση των προσφύγων στην Κόρινθο. Άλλοι γνώριζαν επειδή μπαινοβγαίνουν, γιατί κάνουν χρόνια τώρα εργασίες και έργα στο στρατόπεδο.

Όταν ο κύριος Νανόπουλος και οι τρεις βουλευτές το έμαθαν τα έργα δεν είχαν ξεκινήσει στο γήπεδο του στρατοπέδου. Τι έκαναν για να αποτρέψουν αυτή την προοπτική εκτός την τοποθέτησή τους χαλαρά στη σύσκεψη της 31ης Αυγούστου και στο γραφείο του υπουργού; Έκαναν κάτι αλλά δεν είχε αποτέλεσμα; Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν; Η σύσκεψη και η παρουσία στο γραφείο του υπουργού δεν είχε αποτελέσματα…».

ΣΣ. Τα σχόλια δικά σας…

Κ.Ν