ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Του έβαλαν δύσκολα του Ταγαρά! -Θα δείξει πυγμή …ή θα τους απογοητεύσει;

Για να δούμε αυτή τη φορά ο Κορίνθιος πολιτικός Ν. Ταγαράς …πόσο θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αφού πλέον κατέχει και τη θέση του υφυπουργού περιβάλλοντος! Έλαβε επιστολή από φορείς για το θέμα των ανεμογεννητριών στη Ζήρεια! Ένα θέμα που “καίει” την Κορινθία, ειδικά τη Δυτική (Κορινθία)!

Ο Ταγαράς οφείλει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να συμβάλλει ώστε να σταματήσει το θέμα αυτό. Θα το κάνει άραγε δείχνοντας ότι είναι στο πλευρό των Κορίνθιων που αντιδρούν;

Ως γνωστό οι δήμοι Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης μαζί με πάνω από 50 οργανώσεις, συλλόγους και φορείς από όλο το νομό, έχουν πάρει θέση υπέρ της προστασίας της Ζήρειας και κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών.

Αυτά τα γνωρίζει ο Ν. Ταγαράς! Αναμένουμε δήλωσή του που να είναι στο πλευρό όσων αντιδρούν!

Καλές οι χειραψίες και οι δημόσιες σχέσεις! Αυτά όμως είναι σοβαρά θέματα που “καίνε” την Κορινθία! Παρακολουθούμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Ν. Ταγαράς θα δείξει πυγμή και δεν θα απογοητεύσει όσους αντιδρούν στο θέμα της Ζήρειας!

Δείτε την επιστολή προς τον Ν. Ταγαρά:

ΣΣ. Ο Ν. Ταγαράς έγινε υφυπουργός αρχές Αυγούστου όταν η korinthiannews.gr βρισκόταν σε ολιγοήμερες διακοπές και δεν προλάβαμε να γράψουμε κάποια πράγματα! Ίσως την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινήσουμε το πρώτο ερώτημα που αφορά τον ίδιο περιμένοντας απάντηση είτε από τον Ν. Ταγαρά είτε από τη ΝΔ…

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα ερωτήματα…

Γιατί απλά κάποια πράγματα στην πολιτική …δεν ξεχνιούνται! Και εμείς έχουμε ένα …κακό ελάττωμα. Όσο δεν παίρνουμε απαντήσεις …τόσο επιμένουμε!