ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το “δυνατό χαρτί” του Γ. Δέδε!

Η συμμετοχή του Γ. Δέδε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενη πολύ καιρό πριν ανακοινωθεί επίσημα.

Οι σχέσεις που έχει ο Γ. Δέδες τόσο με τον Α. Τσίπρα όσο και με τα στελέχη του κόμματος είναι γνωστές.

Μην ξεχνάμε ότι επι θητείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Δέδες ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου υποδομών …βάζοντας πλάτη για μία σειρά από έργα για την Κορινθία τα οποία επι θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη …για κάποιο λόγο σκόνταψαν ή προχωρούν με ρυθμούς χελώνας (πχ. διάβρωση των ακτών…κτλ).

Τα παραπάνω είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους.

Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι η αποδοχή που είδαμε όλο αυτό το διάστημα των περιοδειών που έχει ο Δέδες στην Κορινθία!!!

Και ο λόγος είναι απλός:

-Έχει αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες από την περίοδο που ήταν κιόλας αντιπεριφερειάρχης αλλά και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο υποδομών

-Δεν μιλάει την “ξύλινη γλώσσα” των πολιτικών που πολλές φορές βαριέσαι και μόνο να τους ακούσεις (πολύ περισσότερο να καταλάβεις και τι λένε)

-Όταν του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει θα το κάνει. Δεν έχει σημασία αν επιτύχει ή όχι αλλά σίγουρα αν πει κάτι θα το προσπαθήσει.

-Είναι από τους λίγους υποψήφιους που τον ξέρουν οι πολίτες τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική Κορινθία

-Δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του ούτε έχει …το πολιτικό στιλάκι που έχουν άλλοι υποψήφιοι σε διάφορα κόμματα που νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη που σου μιλούν!

Δεν ξέρουμε τι θα δείξει η κάλπη αυτή τη φορά, αλλά όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Γ. Δέδε

Κ.Ν