ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Το επίτευγμα του Γ. Δέδε!- Ήρθε για να μείνει… -Πλησίασε τον Ψυχογιό …σε απόσταση αναπνοής κάνοντας αγώνα μόλις τριών μηνών!!!

Πρόκειται κυριολεκτικά για επίτευγμα του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Δέδε και αφορά το αποτέλεσμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής!

Ο Γ. Δέδες έδειξε ξεκάθαρα ότι ήρθε για να μείνει και έβαλε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει στις επόμενες εκλογές!

Μερικοί από τους βασικούς λόγους είναι:

-Ο Δέδες έθετε υποψηφιότητα για ΠΡΩΤΗ φορά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και με αγώνα τριών μόλις μηνών πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον ήδη εν ενεργεία βουλευτή Γ. Ψυχογιό!!! Τους χώριζαν περίπου 900 ψηφοδέλτια!!!

Εκεί δηλαδή που ο Γ. Ψυχογιός “έπαιζε μπάλα μόνος του” και χωρίς αντίπαλο τα τελευταία χρόνια ένιωσε ξαφνικά “την απειλή” του Δέδε με τον δεύτερο να κάνει αγώνα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

-Ο Δέδες σε μεγάλες πόλεις όπως την Κόρινθο και το Λουτράκι σάρωσε… και αυτό λέει πολλά!

-Έχοντας καταγράψει ο Δέδες ήδη αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα και μάλιστα …σε απόσταση αναπνοής από τον Ψυχογιό σε αγώνα μόλις τριών μηνών, αμέσως έβαλε παρακαταθήκη για το μέλλον! Και είναι να αναρωτηθεί κανείς: Τι ποσοστό θα καταγράψει άραγε ο Δέδες στις επόμενες εκλογές όταν θα έχει μπροστά του αρκετό χρόνο για να στηθεί καλύτερα πολιτικά;

Ο Δέδες τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής κάνοντας αγώνα μόλις τριών μηνών!!!

Κλείνοντας δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση που έβγαλε ο Δέδες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής όπου έδειξε πόσο ταπεινός είναι, διδάσκοντας παράλληλα πολιτικό πολιτισμό!

Μεταξύ άλλων ο Δέδες ανέφερε:

-“Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους…”

-“Στην πρώτη κάθοδό μου στο στίβο των βουλευτικών εκλογών, με ανέδειξαν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου. Είναι πολύ σημαντικό και βαθιά τιμητικό για εμένα να έχω την εμπιστοσύνη τους…”

-“Ευχαριστώ τις συνυποψήφιες και τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον όμορφο και συντροφικό αγώνα που δώσαμε…”

-“Συγχαίρω τον σ. Γιώργο Ψυχογιό για την επανεκλογή του ως βουλευτής

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε όλη την ανακοίνωση του Γ. Δέδε σε αυτή την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ποιους ευχαριστεί ο Γ. Δέδες και τι αναφέρει για το αποτέλεσμα της πρώτης καθόδου…

Κ.Ν