ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Το πήρε ψύχραιμα ο Χ. Βυτινιώτης;

Αναρωτιόμαστε πως είδε ο αντιπεριφερειάρχης από την Κορινθία Χ. Βυτινιώτης την πρόσφατη απόφαση του περιφερειάρχη Π. Νίκα να ορίσει τον Γ. Οικονόμου (!!!) (που τα “έσπασε” και με τον τέως δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό αλλά και τον τέως περιφερειάρχη Π.Τατούλη) ως εντεταλμένο σύμβουλο για την ανέγερση διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο αστεροσκοπείο Κρυονερίου!

…Άραγε αυτό δεν αποτελεί πολιτική υποβάθμιση στην κοινωνία της Κορινθίας του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη, πολιτικού μηχανικού Χάρη Βυτινιώτη;

Σε ανακοίνωση από τον πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανισθεί η αποστασία του τέως Περιφερειακού Συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου» της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Γεώργιου Οικονόμου ως δήθεν ανεξαρτητοποίηση, απέτυχε! Οι μάσκες έπεσαν!

Με απόφαση του ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας όρισε τον κ.Οικονόμου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για την ανέγερση Διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου!!!

Υγ. Η πολιτική, επαγγελματική και επιστημονική υποβάθμιση στην κοινωνία της Κορινθίας του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, πολιτικού μηχανικού και έμπειρου Αυτοδιοικητικού κ. Χάρη Βυτινιώτη μόνο ως πράξη πολιτικής ντροπής μπορεί να χαρακτηριστεί για τον κ.Νίκα…».

Αυτές οι επιλογές του Π. Νίκα… βγάζουν μάτι!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το “τερμάτισε” ο Γ. Οικονόμου! -…Την πάτησε και ο Τατούλης! -…Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος που θα τον εμπιστευτεί;”

Κ.Ν