ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Προκλητικός ο Ταγαράς! – …Ξέχασε το στρατόπεδο στην Κόρινθο και …μιλάει για τη σχολή μηχανικού στο Λουτράκι!

Είναι από τις περιπτώσεις που κυριολεκτικά μας εξοργίζουν σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα! Αναφερόμαστε σε αυτό το οποίο έκανε τελευταία ο βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Ν. Ταγαράς!

…Ξέχασε το πρώην ΙΣΤΟΡΙΚΟ στρατόπεδο στην Κόρινθο που έκλεισε και έγινε κέντρο μεταναστών και …μιλάει για τη σχολή μηχανικού στο Λουτράκι!!!

…Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κάνοντας μία μικρή υπενθύμιση.

Το στρατόπεδο στην Κόρινθο έκλεισε όταν ήταν υπουργός ο Π. Μπεγλίτης.

Στη συνέχεια …και σε ένα βράδυ, επι θητείας της ΝΔ με υπουργό τον Δένδια, το πρώην στρατόπεδο Κορίνθου έγινε κέντρο μεταναστών!

Και τότε Κορίνθιοι βουλευτές (…της κυβέρνησης υποτίθεται) ήταν οι Ταγαράς, Δήμας και Κόλλιας, οι οποίοι “αποδέχτηκαν” αυτή την κατάσταση!!! Αν θυμόμαστε καλά, …κανά δυο επιστολές έκαναν κατά του κέντρου μεταναστών και αυτό ήταν όλο! Ούτε διαμαρτυρίες έξω από το στρατόπεδο, ούτε να καταγγείλουν αυτή την απόφαση της κυβέρνησης, …ούτε απείλησαν με παραίτηση από βουλευτές! …Χαλαρά δηλαδή να μην πάνε κόντρα στο κόμμα και τις αποφάσεις του!

Μάλιστα ο Ν. Ταγαράς ήταν και υπουργός περιβάλλοντος το διάστημα που λειτουργούσε για πρώτη φορά το κέντρο μεταναστών στην πόλη της Κορίνθου!!! Δηλαδή οι Κορίνθιοι τότε …υποτίθεται είχαν και έναν δικό τους υπουργό με την κυβέρνηση Σαμαρά!

Και αν δεν μπορούσε να δημιουργηθεί ξανά το ιστορικό στρατόπεδο στην Κόρινθο τουλάχιστον ο Ταγαράς, ως υπουργός εκείνη την εποχή, να πίεζε ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να αξιοποιούνταν για άλλο σκοπό και όχι ως μία φυλακή μεταναστών στο κέντρο της πόλης!

Αυτά συνέβησαν επι θητείας της ΝΔ του Σαμαρά.

Και πάμε στο σήμερα.

Πρόσφατα, πάλι επι κυβέρνηση της ΝΔ, μέσα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου στην Κόρινθο, δημιουργήθηκε ανοικτή δομή μεταναστών, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ που μένουν Κορίνθιοι!!!

Βουλευτής αυτή τη φορά δεν είναι ο Κόλλιας. Βουλευτές είναι πάλι οι Ταγαράς, Δήμας και η νέα βουλευτής Μ. Σούκουλη!

Και ενώ το θέμα έχει πάρει τεράστια διάσταση οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ…κάνουν πως δεν βλέπουν!

Καμία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ή επίσημη ανακοίνωση για τους επιπλέον μετανάστες στην Κόρινθο, σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!!! Δείχνουν ότι αποφεύγουν να ασχοληθούν με ένα θέμα …που καίει και υποβαθμίζει μία ολόκληρη πόλη, η οποία …τυχαίνει να είναι και η πρωτεύουσα του νομού!!!

Και αντι αυτού είδαμε πρόσφατα δηλώσεις του Ν. Ταγαρά, μετά την εκδήλωση στο 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού (747 ΕΤΜΧ) στο Λουτράκι, για την επέτειο των 190 χρόνων από την ίδρυση του, παρουσία του Υφυπουργού Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή!!!

Ο Ν. Ταγαράς μίλησε για την ιστορία της σχολής μηχανικού!!! …Ποιος; Ένας βουλευτής της ΝΔ που έχει και ο ίδιος μεγάλη ευθύνη (ως βουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης) για την μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο …σε κέντρο μεταναστών!!!

Φυσικά σε ότι μας αφορά θεωρούμε βέβαιο, ότι αν αύριο η κυβέρνηση της ΝΔ κλείσει και τη σχολή μηχανικού στο Λουτράκι και στο χώρο φέρει μετανάστες, ο Ταγαράς θα ακολουθήσει …την πάγια τακτική του! Δηλαδή θα σιωπήσει… Θα αποφεύγει τότε τις δηλώσεις σε ότι έχουν να κάνει με τη σχολή μηχανικού …και την ιστορία του, που τώρα μιλάει με πολύ ευκολία!

Αυτή είναι η άποψή μας και την γράφουμε ξεκάθαρα γιατί θεωρούμε ότι κάποια πράγματα στην πολιτική έχουν και ένα όριο!

Έσεις κε Ταγαρά …μήπως έχετε διαφορετική άποψη; Ας αφήσουμε λοιπόν τους Κορίνθιους να το κρίνουν…

Δείτε τώρα τι ανέφερε στη σελίδα του στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Ν. Ταγαράς:

ΣΣ. Επειδή κάποια πράγματα με Κορίνθιους πολιτικούς δεν μας αρέσουν καθόλου …σας λέμε ότι ακόμα δεν έχουμε γράψει τίποτα!