ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Το φράγμα του Ασωπού έχει ουσιαστικά βαλτώσει” -Ένα έργο που περιμένουν με αγωνία οι αγρότες αλλά …χορταίνουν από τα λόγια των πολιτικών!!!

Το φράγμα του Ασωπού έχει ουσιαστικά βαλτώσει. Ένα έργο που περιμένουν με αγωνία οι αγρότες αλλά…

Κατά τα άλλα …έχουν χορτάσει οι Κορίνθιοι από τα λόγια των Κορίνθιων πολιτικών για το σημαντικό αυτό έργο στην Κορινθία που επι της ουσίας ή κολλάει ή προχωράει με ρυθμούς χελώνας!

Από το συνδυασμό του περιφερειακού συμβούλου- αρχηγού συνδυασμού Γ. Δέδε αναφέρεται: «Επισκεφτήκαμε με τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους Τάσο Μποζίκη και Χρήστο Καρσιώτη, το Δήμαρχο Βέλου – Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκο, σε μία ουσιαστική συνάντηση εργασίας, όπου  εξετάσαμε θέματα που απασχολούν το Δήμο, εστιάζοντας κυρίως στο πρόβλημα της έλλειψης υδάτινων πόρων που τείνει να λάβει δραματικές διαστάσεις στην περιοχή.

Επισημάναμε την ολιγωρία της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι αν και γνωρίζουν την έκταση και τη σοβαρότητα του προβλήματος παραμένουν μέχρι σήμερα προκλητικά αδρανείς.

Το Φράγμα του Ασωπού έχει ουσιαστικά βαλτώσει. Ένα κρίσιμο έργο που περιμένουν ως ‘’μάνα εξ ουρανού’’ οι αγρότες της περιοχής έχει πέσει θύμα της ανικανότητας και της ολιγωρίας των υπευθύνων. Υπογραμμίσαμε επίσης την απαράδεκτη καθυστέρηση στη δημοπράτηση της Μελέτης των δικτύων του φράγματος, η οποία αν και είχε ξεκινήσει την Άνοιξη του 2019 δημοπρατήθηκε μόλις στις αρχές του φετινού καλοκαιριού…”

Κ.Ν