ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ -Οι δύο ισχυροί- Μάχη για την τρίτη θέση- Ποιοι μένουν πίσω…

Το έχουμε γράψει από την αρχή! Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία δεν δίνει και πολλές ελπίδες στις γυναίκες, ειδικά στις δύο οι πιθανότητες να εκλεγούν είναι ελάχιστες!

Με βάση όμως το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα όπως:

Ποιοι ευνοούνται

Δείχνει να ευνοούνται αρκετά οι Ταγαράς και Δήμας καθώς δεν φαίνεται κάποια απειλή που να τους στερεί τις πρώτες δύο θέσεις στο ψηφοδέλτιο. Ο Δήμας ως εν ενεργεία βουλευτής και ο Ταγαράς εξαιτίας του ότι είναι δημοφιλείς τόσο στην Ανατολική όσο και την Δυτική Κορινθία γιατί ως νομάρχης και υπουργός έγιναν σημαντικά έργα. Αν λοιπόν η ΝΔ έβγαζε δύο έδρες στην Κορινθία τα δύο αυτά πρόσωπα από ότι φαίνεται δεν θα τις έχαναν!

Μάχη για την τρίτη θέση

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την τρίτη έδρα που όπως τουλάχιστον φαίνεται θα πάρει η ΝΔ.

Αυτή τη θέση θα διεκδικήσουν από ότι φαίνεται οι Κόλλιας και Σούκουλη! Έφτασε στο σημείο ο Κόλλιας να απειλείται σοβαρά από την Σούκουλη!!!

Η Σούκουλη απειλεί τον Κόλλια ενώ μία πολιτική της κίνηση στο παρελθόν …της βάζει εμπόδια! Όταν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚΟΥ Γ. Δέδε για την περιφέρεια Πελοποννήσου (όλοι γνωρίζουν ότι ο Γ. Δέδες τότε δεν πέρασε καν στο δεύτερο γύρο των εκλογών). Μία κίνηση που …κυνηγάει για την ώρα τουλάχιστον την Μ. Σούκουλη.

Αν δεν είχε αυτή την πολιτική κίνηση η Μ. Σούκουλη σίγουρα ο Κ. Κόλλιας δεν θα είχε καμία ελπίδα σε αυτές τις εκλογές.

Εξάλλου οι Κορίνθιοι θυμούνται τον Κ. Κόλλια ως βουλευτή στην Κορινθία χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, που ψήφιζε τα μνημόνια και που στις τελευταίες εθνικές εκλογές έμεινε χαρακτηριστικά πίσω σε ψήφους από τους Δήμα και Ταγαρά! …Εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή αμφίβολο ήταν αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τη στιγμή που Δήμας και Ταγαράς ήταν οι μόνοι σίγουροι και το είχαμε γράψει αρκετές φορές!

Για το λόγο αυτό η τρίτη θέση φαίνεται …να παίζεται μεταξύ του Κόλλια και της Σούκουλη!

Ο Κόλλιας λέει ότι …είναι ο δικός σας άνθρωπος!!!

Και φυσικά συνεχίζει ο Κόλλιας την “καραμέλα” για να πάρει την ψήφο των Κορίνθιων λέγοντας ότι είναι ο δικός τους άνθρωπος!!! (αλήθεια που το στηρίζει αυτό …ποτέ δεν καταλάβαμε).

Ποιες “φλερτάρουν” με τις τελευταίες θέσεις!

Οι δύο γυναίκες είναι σχεδόν άγνωστες στην Κορινθία, εννοώντας φυσικά τις Παπακωνσταντίνου και Αναγνωσταρά που μάλλον θα δώσουν μάχη για τις δύο
τελευταίες θέσεις στο ψηφοδέλτιο και … μετά θα επιστρέψουν στην Αθήνα!

ΣΣ. …Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει η κάλπη! Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της Κυριακής!

-Κάποιοι μιλούν και για το σενάριο η ΝΔ να βγάλει τέσσερις έδρες! Τραβηγμένο αλλά όχι και ακατόρθωτο!

Κ.Ν