ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τώρα μάλιστα! -Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται και στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας στους βουλευτές!

Από τον δικηγορικό σύλλογο Κορίνθου αναφέρεται προς τους συναδέλφους τους:

“Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, όπως είναι γνωστό, από 1/1/2023 προωθείται η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων, ενέργεια που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε την συγκέντρωση υπογραφών μέσω της σελίδας της Ολομέλειας (https://apps.olomeleia.gr), στην οποία  καλούμε όσες και όσους συναδέλφους δεν το έχουν πράξει ήδη να συμμετάσχουν για να εκδηλώσουμε μαζικά την αντίθεσή μας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως δυνάμει της από 30/11/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα σταλούν σχετικές επιστολές διαμαρτυρίας στον Υπουργό Δικαιοσύνης και σε όλους τους Βουλευτές του Νομού και τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, ενώ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 θα λάβει χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, σε συνεργασία με τους λοιπούς επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

ΣΣ. Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται και στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας στους βουλευτές! Δηλαδή αν στείλουν στους τρεις Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης και στον έναν του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι θα λυθούν τα προβλήματά τους;

Εμείς θεωρούμε ότι άσκοπα θα σπαταλήσουν το χρόνο τους καθώς γενικά σε ότι αφορά τους Κορίνθιους βουλευτές έχει αποδειχτεί ως τώρα ότι είναι “διακοσμητικοί” στα σοβαρά προβλήματα των Κορίνθιων πολιτών

Κ.Ν