ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Υψηλό το νούμερο στα κρούσματα κορονοϊού- Σε καλύτερη όμως θέση σε σχέση με άλλους νομούς της Πελοποννήσου -Αναλυτικά οι αριθμοί…

Υψηλό το νούμερο στα κρούσματα κορονοϊού και τη Δευτέρα στην Κορινθία! Σε καλύτερη όμως θέση βρίσκεται η Κορινθία σε σχέση με άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Συνεχίζεται η ανοδική πορεία που εμφανίζουν τα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 392, ενώ την ανιούσα έχει πάρει και ο αριθμός των νοσηλειών στα νοσοκομεία Τρίπολης και Καλαμάτας, 10 από τις οποίες είναι στις ΜΕΘ.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 53, στην Π.Ε. Αρκαδίας 78, στην Π.Ε. Κορινθίας 66, στην Π.Ε. Λακωνίας 81 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 114.

Εξ άλλου, μέχρι και τη Δευτέρα, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 158 άτομα (τα 10 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 9 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 14, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 45, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 29 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 12 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 49 (τα 6 στη ΜΕΘ)…”.