ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Φεύγει ο Β. Σαμαράς -Ποιος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Νέους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Σάμο, Β΄Αθήνας και Κορινθία τοποθέτησε το Υπουργείο Παιδείας, μετά από την ανάγκη πλήρωσης των κενωθεισών θέσεων.

Οι θέσεις προέκυψαν μετά την αυτοδίκαιη λύση στις 30-6-2024 της υπαλληλικής σχέσης των πρώην Διευθυντών κ. Καπιωτά Μιχαήλ,  Γιάννη Ψαχούλα και Σαμαρά Βασιλείου.

Οι νέοι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Νέα Διευθύντρια στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Σάμου τοποθετείται η Τσεγγελίδου Ευθαλία ΠΕ87

Νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Β΄Αθήνας τοποθετείται ο Ανδρέας Αλεξανδρής ΠΕ04.

Νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Κορινθίας τοποθετείται ο Φειδάς Ιωάννης ΠΕ01

Οι τοποθετούμενοι, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους κατά τα οριζόμενα στην περ. γ) του άρθρου 46 του ν. 4823/2021.

Οι τοποθετούμενοι υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία μέχρι την Πέμπτη, 4 Ιουλίου (Β’ Αθήνας) και Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 (Σάμου και Κορινθίας).

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν”, αναφέρεται στο edweek.gr.